Documentaire - De Maquettebouwer

een project van John Post — Zutphen, Nederland
Documentaire - De Maquettebouwer

Docu over een megaproject. Het bouwen van de oude stad Zutphen in het jaar 1485 op een schaal van 1:500

John Post
John Post
Filmmaker/Animator

Mijn naam is John Post. Ik maak films, animaties, ontwerp en illustreer. Dat doe ik vanuit mijn eigen studio in de mooie hanzestad Zutphen.

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Naams vermelding in de credits

  Je zult worden vermeld als donateur in de credits van de film en krijgt een kijkje achter de schermen (via een speciale toegang op de website van PMP) bij het maken van de documentaire.

 • € 10 of meer
  10 goede redenen om het maken van deze documentaire te steunen

  1. Je bent een echte Zutphenees 2. Je draagt Zutphen een warm hart toe 3. Je bent gefascineerd door geschiedenis 4. Je vind dat iedereen Zutphen moet leren kennen 5. Je weet nog niet alles over Zutphen 6. Je geniet steeds weer als je door de mooie oude binnenstad loopt 7. Je weet na het zien van deze docu nog veel meer over de stad 8. Je wilt er voor zorgen dat deze documentaire een museumstuk wordt, net als de maquette zelf. 9. Je prachtige beelden van Zutphen aan je familie en vrienden wilt laten zien 10. Je best een tientje kunt missen ;)

 • € 150 of meer
  Sponsor

  Gelijk aan een donateur maar met een uitnodiging voor de première! Tevens krijg je een originele filmposter.

 • € 350 of meer
  Subsponsor

  Bedrijfsnaam en logo zullen vermeld worden in de aftiteling van de film, als subsponsor op de filmposter. Een aantal exemplaren van de originele filmposter (voor promotiedoeleinden) Een officiële uitnodiging voor de première.

 • € 500 of meer
  Supersponsor

  Naamsvermelding in de begintitels en met logo in de eindtitels. Vermelding op de filmposter. Een grote officiële filmposter en een aantal exemplaren voor promotionele doeleinden. Een officiële uitnodiging voor de première.

 • € 1.250 of meer
  Hoofdponsor

  Vermelding als hoofdsponsor in de aankondiging '(BEDRIJFS)NAAM presenteert' van de film. In de begin- en eindtitels. Zelfde tegenprestaties als bij de Supersponsor. Officiële uitnodiging om als VIP aanwezig te zijn bij de feestelijke premier.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021