Hoera!! Hilke Bressers - Carnaval der Bedreigde Dieren is geslaagd!

Dankzij 195 donaties die samen € 13.300 opleverden voor Hilke Bressers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Carnaval der Bedreigde Dieren

Muzikale en literaire locatievoorstelling om bedreigde diersoorten een podium te geven

Hilke Bressers
Hilke Bressers
zakelijk leider

Met de locatievoorstelling Carnaval der Bedreigde Dieren wordt aandacht gevraagd voor klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Behind the Scenes

  Dank je wel voor dezer superdonatie! Tijdens een online sessie met ons word je deelgenoot gemaakt van alle geheimen achter het maakproces van onze voorstelling...en krijg je als eerste een voorproefje van een nieuw geschreven compositie!

 • € 20 of meer
  Dank voor je bijdrage!

  Door jouw donatie zijn we weer een stapje verder in het realiseren van ons project. We hopen je te mogen verwelkomen bij de voorstelling!

 • € 30 of meer
  Kaart van Liekeland

  Heel veel dank voor je donatie! Je ontvangt van ons de prachtige dierenkaart 'Op Zee' van Liekeland met een persoonlijk bedankje van de musici. Ook leuk om in te lijsten!

 • € 50 of meer
  Zilveren ketting met vogelhuisje

  Onze dank is groot! Je ontvangt een zilveren hanger met vogelhuisje die Anna Handmade Jewelry speciaal beschikbaar heeft gesteld.

 • € 50 of meer
  Prent van Liekeland

  Super bedankt voor deze donatie! Je ontvangt de gesigneerde prent Keukenkameraad van Liekeland (37,5 cm x 29,5 cm).

 • € 50 of meer
  Huiskamerconcert met schrijver Bette Westera

  Wat een mooie bijdrage, heel veel dank! Je ontvangt 2 kaartjes voor de voorstelling 'Ik leer je liedjes van verlangen' waarin Bette Westera haar verdichte dierenverhalen voordraagt, begeleid door gitarist Diederik van Essel. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar. Binnenstad Utrecht, zo 19 sept 2021

 • € 75 of meer
  Jubileumboek 40 jaar Plint

  Wow! Veel dank voor je mooie bijdrage aan ons project! Je ontvangt het prachtig vormgegeven jubileumboek 40 jaar Plint, waaraan veel van onze dichters een bijdrage hebben geleverd.

 • € 100 of meer
  Workshop improvisatie, ensemblespel of fondsenwerving

  Ontzettend bedankt voor deze donatie! Je ontvangt naar keuze een workshop fondsenwerving (o.l.v. Hilke Bressers) of een workshop improviseren of ensemblespel (o.l.v. Sophie de Rijk).

 • € 300 of meer
  Meet & Greet

  Heel veel dank voor deze fantastische bijdrage! Je krijgt niet alleen 2 toegangskaartjes voor onze voorstelling incl uitgebreid luncharrangement, maar je zult ook persoonlijk worden ontvangen door onze musici, voor een Meet & Greet voorafgaand aan de voorstelling.

 • € 750 of meer
  Ode op naam

  Wat geweldig! Met dit bedrag wordt één van de composities volledig door jou gesponsord! Als dank daarvoor wordt een ode naar keuze aan jou opgedragen; in het programmaboekje, maar ook op de bladmuziek wordt jouw naam voortaan vermeld. Daarnaast ontvang je twee gratis toegangskaartjes, incl luncharrangement. Let op: de eerste donateur heeft de grootste keuze...

 • € 1.000 of meer
  Persoonlijke compositie

  We hebben bijna geen woorden voor deze fantastische bijdrage, dank je wel!! Als tegenprestatie mag je een bedreigde diersoort uitkiezen, waarvoor wij speciaal een ode improviseren, na afloop van een CdBD voorstelling. Je ontvangt 2 gratis toegangskaartjes voor de voorstelling met een uitgebreide borrelplank incl 2 drankjes.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023