Hoera!! Wanen de film - Wanen - interactieve film is geslaagd!

Dankzij 139 donaties die samen € 10.020 opleverden voor Wanen de film.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Wanen - interactieve film

Een korte interactieve film over het verschil in ervaring van realiteit & beginnend psychose.

Wanen de film
Wanen de film
Afstudeerproject

HKU

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Thuis première

  Onwijs bedankt! De digitale poster en soundtrack zijn sowieso van jou. Zet daarnaast de popcorn maar vast klaar, want je ontvangt van ons een tijdelijke link met de online première!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Met elke donatie komen wij steeds een stapje dichterbij het uitvoeren van ons project, bedankt hiervoor!

 • € 20 of meer
  Win, win, win

  Super bedankt! Wanneer deze af is sturen we de officiële filmposter (digitaal) in hoge kwaliteit naar je op. Daarnaast maak je kans op leuke winacties! Zo gaan we 2 première kaarten verloten, een lino-print kunstwerk naar iemand opsturen en ontvangt één winnend lootje een belangrijke prop uit de film.

 • € 35 of meer
  Originele soundtrack

  Nice! Naast een hoge resolutie filmposter in je inbox, bedanken we je graag ook door hier gelijk de originele soundtrack van onze componist Sam Cartier bij mee te sturen!

 • € 100 of meer
  Roem

  Geweldig! Naast alles hierboven willen we je bedanken door je naam op de aftiteling te zetten. Ook (als dat weer is toegestaan) nodigen we je uit voor de fysieke première!

 • € 200 of meer
  Lino-print

  Woorden zijn lastig te vinden bij het geven van dergelijke bedragen... Fantastisch dat je dit ervoor over hebt! Alles hierboven komt jouw kant op, en daarnaast willen we je graag een officieel lino-print kunstwerk toesturen, reflecterend op de film en het onderwerp.

 • € 500 of meer
  Bedrijfslogo

  Oké, wow, ongelofelijk, geweldig, subliem! Heel erg bedankt voor je vertrouwen in ons. Alles hierboven heb je zo snel mogelijk binnen, en daarnaast vereeuwigen we je naam en bedrijfslogo in de aftiteling van de film ("mede mogelijk gemaakt door").

 • € 800 of meer
  Cruciale props

  Sprakeloos. Echt heel erg bedankt hiervoor. Uiteraard krijg je alles wat we hierboven noemen, sturen we een cruciale prop uit de film, en bedanken we je nog een beetje extra met een door cast & crew gesigneerde, ingelijste filmposter.

 • € 950 of meer
  Altijd al je eigen film interactief willen maken?

  Zoals de titel van deze tegenprestatie al een beetje weggeeft, bieden we in de maand juli, na het afronden van het project, 4 maal een interactieve workshop aan. Een dag lang focus jij je dan samen met ons op de 'fundamentals' van interactieve video!

 • € 1.100 of meer
  Officieel partner

  Dit is te mooi om waar te zijn! Met dit geld kunnen we bijna een hele draaidag bekostigen. We willen je uit het aller diepst van ons hart bedanken, en dit doen we door jou (& eventueel bedrijf) als officieel partner en co-producent te vermelden. Daarnaast ontvang je ook alle tegenprestaties van hierboven.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023