Voor altijd op de vlucht

een project van Angelo Schenkers — Amsterdam, Nederland
Voor altijd op de vlucht

Help mij het belangrijke verhaal van mijn overgrootouders te vertellen in een boek. Doneer nu!

Angelo Schenkers
Angelo Schenkers

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Twee exemplaren van het boek Voor altijd op de vlucht

  Je ontvangt twee exemplaren van het boek Voor altijd op de vlucht, incl. verzendkosten. Een voor jezelf en een om cadeau te doen. Zo help jij mee om dit stukje Amsterdamse geschiedenis door te geven.

 • € 10 of meer
  Karmapunten

  Ontzettend bedankt voor het helpen waarmaken van mijn droom! Als tegenprestatie krijg jij een goed gevoel en een hoop karmapunten.

 • € 25 of meer
  Het boek Voor altijd op de vlucht

  Dankjewel voor jouw bijdrage aan dit project. Als dank ontvang je na het slagen van deze campagne een exemplaar van het boek Voor altijd op de vlucht, incl. BTW en verzendkosten.

 • € 80 of meer
  Meet & Greet

  Kom kennismaken met de schrijver onder het genot van een kopje koffie of thee bij café Cote Wispe (Weesperzijde 85 te Amsterdam). Het boek wordt door mij persoonlijk overhandigd.

 • € 125 of meer
  Het boek Voor altijd op de vlucht + sneakpreview

  Hartelijk dank! Je ontvangt voordat het boek verschijnt alvast een sneakpreview van een aantal bladzijden in de brievenbus. Daarna volgt het boek Voor altijd op de vlucht, incl. BTW en verzendkosten.

 • € 250 of meer
  Een exclusief dinertje bij de schrijver thuis

  Kom gezellig een avondje eten en borrelen bij mij in Amsterdam. Vraag alles over mijn boek of over ieder ander onderwerp. Uiteraard overhandig ik jou een gesigneerd exemplaar.

 • € 500 of meer
  Heldenstatus

  Voor jouw bijdrage ontvang je naast de heldenstatus: een gesigneerd exemplaar van het boek Voor altijd op de vlucht, incl. BTW en verzendkosten, een eervolle vermelding in de dankbetuiging van mijn boek en een stadswandeling met de auteur. We sluiten af met een lunch of borrel (in de horeca en anders gezellig bij mij thuis).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021