Hoera!! LEVENSLANG - LEVENSLANG is geslaagd!

Dankzij 101 donaties die samen € 5.065 opleverden voor LEVENSLANG.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

LEVENSLANG

Een tentoonstelling in de Bijlmerbajes in Amsterdam over ons allemaal: de gevangenen van de maatschappij.

LEVENSLANG
LEVENSLANG
Exhibition designers

Merel Raats (artistic researcher & antropologe) en Jikke Lesterhuis (curator & grafisch designer) zijn het kloppende hart achter LEVENSLANG.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Zo vrij als een vogel!

  Bedankt voor je bijdrage! Dit helpt ons enorm. Je kunt een leuke preview verwachten van de tentoonstelling in je inbox. Daarnaast zul jij een geprinte versie van de tentoonstellingsposter ontvangen.

 • € 10 of meer
  De bak indraaien ;-)

  We zijn jou enorm dankbaar voor jouw bijdrage aan onze tentoonstelling LEVENSLANG. Zien we jou in september bij ons in de Bajes?

 • € 25 of meer
  Luchtplaats

  Ah, wat fijn dat jij ons helpt. Enorm bedankt daarvoor. We sturen jou een geïllustreerd kaartje vanuit de bak als aandenken voor je gulle gift!

 • € 80 of meer
  LEVENSLANG op je lichaam

  Naast exhibition designer is Jikke ook tattoo artist (jikkeprikke). Een special reward voor een donatie van 80 euro. Steun LEVENSLANG en laat je donatie vereeuwigen op je lichaam met een tattoo van jikkeprikke. *disclaimer: keuze uit tattoos van de flassheets die jikkeprikke hiervoor beschikbaar stelt. In overleg korting op een ander design.

 • € 100 of meer
  Een kijkje in de Bajes

  Bedankt voor je bijdrage! Dit voorjaar nodigen wij jou (+1) uit voor een kijkje in ons atelier in de Bijlmerbajes en een korte rondleiding door de resterende gebouwen. We kunnen niet wachten om ons enthousiasme met je te delen.

 • € 250 of meer
  Sleutel tot de vrijheidspoort

  Wauw! Bedankt voor deze bijdrage. Dit voorjaar zouden we jou (+1) graag rondleiden in de Bijlmerbajes en in september nodigen wij je uit voor de exclusieve opening van de tentoonstelling met onder andere interessante sprekers, kunstenaars en meer...

 • € 500 of meer
  You paid our way out of jail!

  Wauw! Ontzettend bedankt voor deze bijdrage. Voor bedrijven en particulieren: Jouw bedrijf/organisatie/naam krijgt zichtbaarheid in de PR-uitingen van LEVENSLANG en dit voorjaar nodigen wij jou uit voor een rondleiding in de Bijlmerbajes. In september hopen we je te zien bij de exclusieve opening van de tentoonstelling met onder andere interessante sprekers, kunstenaars en meer...

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023