Hoera!! Blanka Pesja - Rampike, het groene boom album is geslaagd!

Dankzij 41 donaties die samen € 2.250 opleverden voor Blanka Pesja.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Rampike, het groene boom album

Wij willen op de groenste manier een vinyl album uitbrengen dat het boomleven artistiek hoorbaar maakt.

Blanka Pesja
Blanka Pesja
DarkEnsemble

DarkEnsemble is een steeds wisselend collectief dat de samenhang tussen tekst en muziek onderzoekt en tot conceptuele albums ontwikkeld.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Vinyl en digitaal album

  Geweldig, heel erg bedankt. Je ontvangt van ons zowel het digitale als het vinyl album. Ook evt. een mooi cadeau om iemand met een platenspeler cadeau te doen.

 • € 10 of meer
  Digitaal album

  Heel hartelijk bedankt. Je ontvangt van ons het album digitaal. We hopen dat je met een koptelefoon meditatief zult kunnen luisteren en genieten.

 • € 25 of meer
  Digitaal album en e-dichtbundel.

  Onze dank is groot. Je ontvangt van ons het digitale album en het bijbehorend dichtbundel als e-book. We hopen dat beiden je plezier zullen doen.

 • € 100 of meer
  Spreekuur / coaching

  Fantastisch! We zijn je intens dankbaar. Je ontvangt ons album zowel digitaal als fysiek alsook de dichtbundel als e-book. Daarnaast kan je van Timon of Blanka een uur persoonlijke muzikale of tekstuele coaching aanvragen.

 • € 250 of meer
  Album en visuele gedichtbundel

  Onze eeuwige dank. Je ontvangt van ons zowel het digitale als het vinyl album. Per post sturen we je de visuele dichtbundel toe. Je kan ook bij Timon of Blanka een persoonlijk spreekuur aanvragen om je muzikaal of tekstueel bij je eigen project te ondersteunen. Indien je dit goed vindt vermelden we graag je naam op het album.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023