Hoera!! ParadoxJazzOrchestra - Paradox Jazz Orchestra debuut CD is geslaagd!

Dankzij 238 donaties die samen € 10.430 opleverden voor ParadoxJazzOrchestra.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Paradox Jazz Orchestra debuut CD

Het PJO eert The Skymasters middels een CD met onuitgebrachte composities, live in Paradox!

ParadoxJazzOrchestra
ParadoxJazzOrchestra
Bigband

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 35 of meer
  Een mooi CD pakket

  U ontvangt de CD, een persoonlijke boodschap van Jasper, én een digitale bonustrack die niet op het fysieke of digitale album verschijnt.

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Bedankt voor uw donatie en steun

 • € 15 of meer
  PJO: de digitale versie

  Bedankt! U ontvangt van ons een digitaal exemplaar van onze CD!

 • € 25 of meer
  De CD!

  Ja! U ontvangt als eerste de CD in huis, nog vóór de officiele release!

 • € 50 of meer
  Het PJO live én bij u thuis!

  Dank u wel! U ontvangt de CD met bonustrack als eerst én krijgt toegang tot de CD presentatie in Paradox 11 september 2021.

 • € 50 of meer
  Een zoom masterclass van lead trompettist Martijn de Laat!

  Grijp je kans en laat jezelf inspireren en motiveren door 'the master himself' Martijn de Laat. Als er iemand is in Nederland die je alles kan vertellen over de discipline lead trompet spelen is hij het wel. Alle aspecten kunnen langs komen en je kan hem eindelijk al die vragen stellen waar je als lead trompettist wel eens tegenaan loopt. De datum zal in overleg met de cursisten gepland worden.

 • € 50 of meer
  Een zoom masterclass van pianist Rembrandt Frerichs!

  Pianist Rembrandt Frerichs, o.a hoofdvak docent jazz piano aan het conservatorium van Utrecht, geeft een inspirerende masterclass waar alle facetten van improviseren aan de piano aan bod komen, neem je kans te baat deze moderne meester al je vragen te stellen! De datum zal in overleg met de cursisten gepland worden.

 • € 50 of meer
  Een zoom masterclass van lead trombonist Martijn Sohier!

  In deze masterclass worden onderwerpen besproken als embouchure, ademhaling, aanzet, ontwikkeling van het hoge register en andere fundamentele zaken die met trombone spelen te maken hebben. We gaan kijken naar hoe je kunt werken aan een goede basistechniek en hoe je dat op peil kunt houden. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om vragen te stellen. Vragen over trombone techniek, improviseren of spelen in een bigband, enzovoort.. Vaak zijn deze vragen interessant en leerzaam voor iedereen, dus schroom niet en deel in deze Masterclass waar je in je spelen en/of studie tegen aanloopt! De datum zal in overleg met de cursisten gepland worden.

 • € 50 of meer
  Een zoom masterclass van lead saxofonist Daniël Daemen!

  Wil je graag je skills verbeteren als “lead” alt saxofonist? Dan kan Daniel je helpen met nuttige tips over de rol van de lead alt in een bigband! Er komt nogal wat bij kijken om leider van de saxofoonsectie te zijn. Je hebt onder andere de verantwoordelijkheid over de timing, frasering, intonatie, dynamiek en de afsluiting van de noten. Je wordt geacht om dit zo consistent en duidelijk mogelijk over te brengen naar de rest van de sectie. Waar en wanneer moet ik met vibrato spelen? Hij creëer je een goeie vibrato? Hoe zit het met de dynamiek? Hoe en wanneer speel je een slur? Wanneer speel je kwartnoten kort en hoeveel verschillende soorten korte kwartnoten zijn er? Al je prangende vragen zullen beantwoord worden! De datum zal in overleg met de cursisten gepland worden.

 • € 75 of meer
  Samen naar het PJO

  U ontvangt de CD met bonustrack en toegang voor twee personen voor onze CD presentatie 11 september 2021!

 • € 100 of meer
  Sponsor het PJO

  U wordt sponsor van het PJO, ontvangt de CD met bonustrack, krijgt toegang tot de CD presentatie 11 september 2021 en uw naam wordt vermeld in het dankwoord in het CD boekje..

 • € 350 of meer
  Een bigbandworkshop van Jasper

  Jasper komt een dagdeel bij jullie bigband langs en geeft een workshop over speeltechnieken en werkt aan jullie eigen repertoire. Daarnaast krijgen jullie exclusief een arrangement van de CD om zelf te kunnen spelen! (binnen Nederland of België)

 • € 500 of meer
  VIP

  VIP toegang voor twee bij onze CD presentatie 11 september 2021, u wordt persoonlijk ontvangen door Jasper, krijgt een lekker natje en droogje en een meet & greet met de band backstage. Uiteraard krijgt u ook de CD.

 • € 1.000 of meer
  Business Deal

  Business Deal. U steunt het PJO en wordt met uw logo als hoofdsponsor vermeld op de CD en op de banner die we gebruiken tijdens onze release tour!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023