Hoera!! Barend Last - De Vrijbuiter (Jeugdroman) is geslaagd!

Dankzij 162 donaties die samen € 7.173 opleverden voor Barend Last.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Vrijbuiter (Jeugdroman)

Help mee om 'De Vrijbuiter" te vereeuwigen, een knotsgek verhaal voor kinderen. NIEUW DOEL!

Barend Last
Barend Last

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  De “ik wil meer Vrijbuiter”

  Wil je nog meer Vrijbuiter? Met deze donatie ontvang je een exemplaar van De Vrijbuiter + het boek Het Geheim van de Smid. Hierin vind je alle raadsels en spelletjes die vroeger gespeeld werden bij de echte Vrijbuiter zomerkampen.

 • € 20 of meer
  De instapper

  Alle kleine beetjes helpen! Met deze donatie krijg je toegang tot het digitale archief van De Vrijbuiter, met oude ponybrieven, talloze foto's en een ebook over paarden.

 • € 30 of meer
  De boekenwurm

  Je wilt gewoon lezen! Met deze donatie krijg je een exemplaar van De Vrijbuiter thuisbezorgd.

 • € 100 of meer
  De gulle gever

  Je wil graag De Vrijbuiter cadeau doen aan anderen! Met deze donatie ontvang je 3 exemplaren van De Vrijbuiter + Het Geheim van de Smid.

 • € 150 of meer
  De Pablo Picasso

  Je houdt van beeldende kunst? Met deze donatie ontvang je een gesigneerde originele illustratie uit het boek, van Petra Konijn. Uiteraard met een gesigneerd exemplaar van De Vrijbuiter + Het Geheim van de Smid.

 • € 200 of meer
  Het nieuwsgierig Aagje

  Je wil meer weten? Met deze donatie ontvang je een gedrukte eerste ruwe versie van De Vrijbuiter, met notities van de tegenlezers. Daarnaast krijg je 3 exemplaren van De Vrijbuiter en Het Geheim van de Smid.

 • € 300 of meer
  De sponsor

  Je wil het project graag sponsoren. Met deze donatie krijgt je logo of naam van je bedrijf een prominente plek achterin het boek. Uiteraard met een gesigneerd exemplaar van het boek en ook een exemplaar van Het Geheim van de Smid.

 • € 400 of meer
  De Voorlezer

  Wil je het verhaal achter de Vrijbuiter kennen? Met deze donatie kom ik langs (bijvoorbeeld op school of thuis) voor een meet & greet. Ik breng 5 exemplaren van het boek mee, die ik op locatie signeer. Als ik langskom, vertel ik uitgebreid over de totstandkoming van het boek en lees ik delen voor.

 • € 500 of meer
  De Vrijbuiter

  Wow! Jij gelooft 100% in het project en wil graag een echte Vrijbuiter ervaring opdoen. Met deze donatie krijg je een persoonlijke meet & greet, waarbij je met je familie of vrienden (max 5) een uur gaat paardrijden (in Maastricht). Daarnaast ontvangt elke deelnemer een gesigneerd exemplaar van het boek.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023