Hoera!! Marieke Pallada - Marieke Pallada-Boek Steen der Schaduwen is geslaagd!

Dankzij 43 donaties die samen € 3.500 opleverden voor Marieke Pallada.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Marieke Pallada-Boek Steen der Schaduwen

Een boom voor een boek. Voor het uitbrengen van mijn boek heb ik een steuntje in de rug nodig.

Marieke Pallada
Marieke Pallada
Creatieve duizendpoot

Deze creatieve duizendpoot begint weer een beetje tot leven te komen. Dit jaar hoop ik mijn eerste boek opnieuw uit te geven.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Een boom voor een boek

  U ontvangt een gesigneerd exemplaar van Steen der Schaduwen. Daarnaast wordt er een bedrag gedoneerd aan het project 'Nederland plant bomen in Drenthe' van Buitenfonds. De bomen worden in november en december van dit jaar geplant. (Donatie is exclusief verzendkosten buitenland)

 • € 10 of meer
  Mijn eeuwige dank

  In ruil voor uw donatie ontvangt u mijn eeuwige dank.

 • € 35 of meer
  Gesigneerd exemplaar

  Dank je wel! Je krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek toegestuurd. (Donatie is exclusief verzendkosten buitenland)

 • € 50 of meer
  Boek met Wereldwinkel cadeaubon

  Hiermee help je niet alleen mij. De Wereldwinkel zit door heel Nederland en helpt creatieve mensen in de ontwikkelingslanden. De bon heeft een waarde van 10 euro en kunt u zelf verzilveren of cadeau doen. Uiteraard ontvangt u deze samen met een gesigneerd boek. (Donatie is exclusief verzendkosten buitenland)

 • € 75 of meer
  Boek met een Steen der Schaduwen

  De Steen der Schaduwen is een sterk artefact en speelt een belangrijke rol in mijn boek. De rookkwarts die je bij deze tegenprestatie toegestuurd krijgt, lijkt hierop en is een pronkstuk voor in huis. Hij wordt geleverd in een mooi doosje. Uiteraard ontvang je ook een gesigneerd exemplaar van het boek! (Donatie is exclusief verzendkosten buitenland)

 • € 100 of meer
  Gesigneerd boek persoonlijk bij je thuis gebracht

  Wauw! Heel erg bedankt! Samen een kop koffie drinken? Mocht je mijn boek persoonlijk van mij overhandigd willen hebben, kun je voor deze tegenprestatie kiezen. Ik kom je dan persoonlijk het boek bezorgen (wel binnen de grenzen van Nederland).

 • € 375 of meer
  Een kunstwerk van een BOEK

  Van dit boek wordt er maar eentje gemaakt! Het is een uniek exemplaar (uiteraard gesigneerd) met een cover gemaakt door MopsArt (de auteur zelf), opgeborgen in een speciaal daarvoor gemaakte doos. (Donatie is exclusief verzendkosten buitenland)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023