Hoera!! Charlotte de Lange - Ollie Trollie reist naar de sterren is geslaagd!

Dankzij 73 donaties die samen € 6.197 opleverden voor Charlotte de Lange.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Ollie Trollie reist naar de sterren

Ga mee op avontuur met de wonderlijke nieuwe familievoorstelling van De Vliegende Koffer!

Charlotte de Lange
Charlotte de Lange
Poppenspeler en maker

Poppenspeler bij De Vliegende Koffer poppentheater en Trunk Puppeteers

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 20 of meer
  In ons sterrenstelsel...

  In 2021 iedere maand tot aan de première een tipje van de sluier dat alleen en exclusief met donateurs gedeeld wordt en niet op Social Media. Bijvoorbeeld een voorproefje als een officiële regel tekst uit het scenario of een exclusieve foto van het maakproces.

 • € 10 of meer
  And we're off!

  Een grote bijdrage en voor ons een belangrijk stapje in het behalen van ons doelbedrag.

 • € 50 of meer
  From Outer Space

  Uniek, want in eenmalige beperkte oplage van 50 gedrukt, een setje van 3 ansichtkaarten met prachtige illustraties van het verhaal. Nu al zeldzaam. En... een kaartje voor de feestelijke première.

 • € 100 of meer
  The book!

  Echt één van de allereerste, die bovenop de stapel lagen, 10 exemplaren van het prentenboek ‘Ollie Trollie reist naar de sterren’ gesigneerd door illustrator en schrijfster en 2 uitnodigingen voor de feestelijke première of een voorstelling op een andere datum.

 • € 100 of meer
  The original

  Heel speciaal... Één van de drie unieke originele illustraties die voor de ansichtkaarten vervaardigd zijn en 2 uitnodigingen voor de feestelijke première of een voorstelling op een andere datum.

 • € 300 of meer
  Helmet off

  Hoe bijzonder! Een ongeveer 10 cm grote gevilten karikatuur versie van een hoofd naar keuze, dus van een bestaand iemand of van een fantasiefiguur naar wens en 4 uitnodigingen voor de feestelijke première of een voorstelling op een andere datum.

 • € 600 of meer
  Launch your story

  De Vliegende Koffer maakt voor uw bedrijf of organisatie een video van ongeveer 2 of 3 minuten van een verbeeldende vertelling van een sprookje inclusief wervende tekst en 8 uitnodigingen voor de première of een voorstelling op een andere datum. Ervaring heeft geleerd dat het publiek ervan smult. http://www.devliegendekoffer.nl/Poppentheater-op-maat

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023