Hoera!! Bas Zwiers - HEAR ME NOW is geslaagd!

Dankzij 76 donaties die samen € 8.170 opleverden voor Bas Zwiers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

HEAR ME NOW

Multimediale kunstexpositie als ijsbreker voor gesprekken over consent en seksueel geweld

Bas Zwiers
Bas Zwiers
Projectleider HEAR ME NOW

Stichting HEAR ME maakt thema’s rondom Gender, Seksualiteit en diversiteit bespreekbaar, viamultimediale kunstinstallaties

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Limited Edition Speld

  Dank je wel voor je gulle bijdrage. Daarom krijg je een speciaal limited edition speldje om zo met trots ons project bij je te kunnen dragen.

 • € 25 of meer
  2 ansichtkaarten

  Onze dank is groot. Daarom sturen wij jou een kaart, met een persoonlijk uitnodiging voor de expositie. En een tweede kaartje waarmee je zelf iemand uit kunt nodigen.

 • € 100 of meer
  Gesigneerde posters

  Dank! Met jouw bijdrage zetten we een grote stap vooruit. Daarom sturen wij jou de twee posters van onze campagne op in A2 formaat, gesigneerd door beide fotografen.

 • € 250 of meer
  Limited Edition naslagwerk

  Wow! Wat een bijdrage, dank je wel. Als dank sturen wij jou een luxe naslagwerk, waarmee je thuis de foto's en de verhalen nogmaals kan beleven, dit is een exclusieve editie alleen voor onze beste vrienden.

 • € 500 of meer
  T-shirt en naslagwerk

  We weten bijna niet meer wat te zeggen. Dank, dank, dank. Naast het naslagwerk krijg je ook het HEAR ME NOW shirt, die verder alleen gedragen worden door ons eigen team.

 • € 1.000 of meer
  Fotoshoot

  We staan perplex. Wat een adembenemend bedrag?! Onze dank is zo groot, dat we graag iets groots terug willen geven. Daarbij zetten wij ons talent in en krijg je een fotoshoot met één van onze fotografen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023