Hoera!! Geert v.d. Munckhof - Waar het hart vol van is... is geslaagd!

Dankzij 96 donaties die samen € 5.652 opleverden voor Geert v.d. Munckhof.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Waar het hart vol van is...

Een boek met daarin wat ik jarenlang gedacht en gedicht heb, met beeld en muziek als toetje...

Geert v.d. Munckhof
Geert v.d. Munckhof
Woordkunstenaar/muzikant

Verhalen, teksten en gedichten, op papier of live voorgedragen, al dan niet op buikorgelmuziek; momenten van herkenning en verstilling.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Boek en eigen gedicht

  Misschien heb je een speciaal moment dat je in een gedicht gegoten wil hebben. Dat kan ik voor je doen. Je krijgt daarnaast het nieuwe boek en een exemplaar van 'Tijd heelt alle woorden'. We spreken elkaar over het gedicht.

 • € 10 of meer
  Dankmailtje...

  Hartelijk dank! Je steunt mijn project zonder daar 'n tegenprestatie voor te verwachten. Een bedankmail is het minste dat ik kan doen. Komt naar je toe.

 • € 25 of meer
  Boek voor jou...

  Het boek komt gratis per post naar je toe, maar niet voordat ik er een persoonlijke boodschap voor jou in heb geschreven, met mijn mooiste handtekening ever!

 • € 50 of meer
  Een heel ouvre...

  Mijn nieuwe boek (met een persoonlijke boodschap en handtekening) én mijn eerste boek 'Tijd heelt alle woorden'! Het complete ouvre (tot nu toe...). Wie wil dat niet? Komt per post naar je toe.

 • € 100 of meer
  Twee extra om cadeau te doen...

  Je krijgt drie exemplaren van mijn nieuwe boek. In één ervan schrijf ik een persoonlijke boodschap, speciaal aan jou gericht. En 3x 'Tijd heelt alle woorden' als kersen op de taart. Per post bezorgd.

 • € 175 of meer
  Tekst op maat...

  Voor 'n speciale gelegenheid (in overleg met jou) maak ik een tekst of een gedicht en kom dat voordragen op de muziek van mijn buikorgel! Dè kans om je (bedrijfs)feest een ludieke of hele persoonlijke twist te geven. Plus 3 boeken met naamsvermelding en reiskosten in overleg!

 • € 350 of meer
  Topsponsor...

  Zoveel gulheid vraagt om persoonlijke aandacht. Samen bepalen we de inhoud van de tegenprestatie. Uiteraard je naam in het boek, waarvan ik je er sowieso vijf kom brengen!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023