Start Muziek Fantastiek

een project van Ellyne Wieringa — Nederland
Start Muziek Fantastiek

Muziekanimatievideo's van en voor kinderen waarin hun eigen fantasie tot leven komt op klassieke muziek!

Ellyne Wieringa
Ellyne Wieringa
Pianist | Storyteller

Ellyne works with a concept of Storytelling to offer people the opportunity to discover and experience classical music in an accessible way.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 35 of meer
  DVD Into Spring

  Heel erg bedankt voor uw donatie! Graag sturen wij u de film Into Spring van Udo Prinsen. Ook deze film is geïnspireerd op de natuur: twee spechten die de wereld wakker maken voor de lente. De film is gemaakt in samenwerking met muzikant en kunstenaar Han Bennink.

 • € 15 of meer
  Bedankt!

  Bedankt voor uw bijdrage! Wij houden u graag op de hoogte en u ontvangt een link van de eerste video van Muziek Fantastiek.

 • € 65 of meer
  (online) Pianoles

  Hartelijk bedankt voor uw donatie! Bent u benieuwd hoe u zelf uw verhaal en fantasie tot leven kan laten komen achter de piano? Bij deze donatie krijgt u een pianoles van een professioneel pianiste en ervaren pianodocente. Ellyne Wieringa zal u in een les van maximaal een uur persoonlijk adviseren en u helpen om zelf met het piano spelen verder aan de slag te gaan. (De pianolessen worden mogelijk gemaakt binnen de adviezen en maatregelen rondom COVID-19).

 • € 150 of meer
  (online) Studiobezoek Prinsen Studio

  Wauw, wat een bedrag! Hartelijk bedankt! Graag ontvangt Udo Prinsen u in zijn studio in Utrecht om al uw vragen te beantwoorden. U bent welkom om zelf te komen zien hoe een visual artist werkt en waar de eerste video van Muziek Fantastiek tot leven is gekomen. (Per bezoek kunnen maximaal 2 personen toegelaten worden, i.v.m. de adviezen rondom COVID-19. Studiobezoeken worden aangepast op de dan geldende maatregelen).

 • € 450 of meer
  (online) Concert bij u thuis

  Wat een fantastisch bedrag! Wij zijn u zeer dankbaar voor uw bijdrage aan Muziek Fantastiek. Als u een piano of een vleugel heeft, komt Ellyne Wieringa graag bij u langs om u persoonlijk te laten horen welke fantastische werken en verhalen er te vinden zijn in het klassieke repertoire. Een online concert is ook mogelijk. Met een afwisselend solo en/of kamermuziek recital wordt uw huiskamer of bedrijfsruimte in muzikale en fantasierijke sferen gezet. Bovendien vertelt ze graag over de muziek en komt u in de gelegenheid al uw vragen te stellen.

 • € 750 of meer
  Een ereplaats in de aftiteling

  Wauw, wat ongelooflijk! Wij zijn u fantastisch dankbaar voor dit super bedrag! Uw steun aan Muziek Fantastiek is groot en mag niet onbenoemd blijven. Wij uiten graag onze waardering door u een mooie plek in de aftiteling te geven van de eerste video van Muziek Fantastiek. Uw bijdrage is groot, zo ook onze dankbaarheid!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020