Hoera!! Het Trojaanse Kalf - Max en de Minipiano 8+ is geslaagd!

Dankzij 90 donaties die samen € 3.115 opleverden voor Het Trojaanse Kalf.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Max en de Minipiano 8+

Max en de Minipiano is een speelse educatieve voorstelling waarin klassieke muziek centraal staat.

Het Trojaanse Kalf
Het Trojaanse Kalf
Muziektheatergezelschap

Het Trojaanse Kalf maakt fantasierijk muziektheater voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Echt gebeurd, verzonnen of allebei.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  De Bach I

  Johann Sebastiann Bach (ja, die ja) is sehr hervorreichend glucksam eingesteckt! Je ontvangt een stijlvolle canvas tote bag waar een illustratie van hem op staat.

 • € 15 of meer
  De Pieleman

  Pieleman - de geheime nickname van Maximiliaan - is je onwijs dankbaar en vereeuwigt je in zijn dagboek.

 • € 30 of meer
  De Paganini

  Maestro Paganini is blij met je steun, en stuurt je na alle opnames het digitale bestand van de orkestband om thuis te genieten van de prachtige klassieke stukken.

 • € 100 of meer
  De Conservator

  De conservator van het M. P. Prestomuseum te Bonn dankt je voor je bijdrage. Hij ontvreemdt een erfstuk voor je uit de collectie van het museum. Je ontvangt twee ingelijste pagina's uit het originele dagboek van Maximiliaan (ca. 1710-1714)!

 • € 150 of meer
  De Bach II

  Sehr! Glucksam! Eingesteckt! Bach blijft er haast in. Je ontvangt een heerlijke knusse hoodie met een stijlvolle illustratie van de grootmeester erop.

 • € 250 of meer
  De Vivaldi

  Bellissimo - je krijgt twee kaarten voor de grande première! Je wordt als VIP ontvangen en wordt gegarandeerd NIET betrokken bij eventuele publieksparticipatie.

 • € 500 of meer
  De Anna Magdalena

  WAT LEUK! Vervuld van blijdschap en liefde nodigt Anna Magdalena je uit om een van de repetities te komen meemaken. Bovendien krijg je óók nog twee VIP-premièrekaarten. Wie schön!

 • € 1.000 of meer
  De Max

  Dit is een bijzondere: Bach en zijn vrouw Anna Magdalena reizen speciaal naar je huis toe - mits in Nederland. Het moet wel te doen blijven. Daar mag je kiezen of ze A) een authentiek Duits maaltje voor je koken of B) je wc en douche grondig schrobben. Your choice.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023