Hoera!! Roebie Starink. - ArtHocKids: kunstatelier voor kinderen. is geslaagd!

Dankzij 38 donaties die samen € 4.000 opleverden voor Roebie Starink..
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

ArtHocKids: kunstatelier voor kinderen.

ArtHocKids is een inspirerend kunstatelier voor kinderen in Rotterdam-Noord dat in de startblokken staat.

Roebie Starink.
Roebie Starink.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Naamsvermelding + kerst/verjaardagskaarten + Valentijnskaarten.

  Setjes leuke kaarten door de kinderen zelf gemaakt en ontworpen. Uw naam kan bijvoorbeeld op de website vermeldt worden, op de poster van de expositie, op aftiteling van video's voor ArtHocKids of in een schilderij verwerkt zichtbaar tijdens de expositie. In december kunt u al de kerstkaarten verwachten! (wel op tijd doneren :)

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Eeuwige dank door middel van € 10,- te doneren aan ArtHocKids.

 • € 25 of meer
  Kunstwerkjes van Roebie Starink.

  U ontvangt twee kunstwerkjes (sigarettenpakje formaat) door Roebie zelf gemaakt. Deze kunt u weer als kado aan iemand kunt geven, zelf ophangen of voor in de kerstboom. Geïnspireerd door project Pakjekunst.

 • € 25 of meer
  Kunstwerkjes van Roebie Starink.

  U ontvangt twee kunstwerkjes (sigarettenpakje formaat) door Roebie zelf gemaakt. Deze kunt u weer als kado aan iemand kunt geven, zelf ophangen of voor in de kerstboom. Geïnspireerd door project Pakjekunst.

 • € 50 of meer
  Een exclusieve Sneakpreview op de feestelijke expositie.

  U bent u als donateur van harte welkom tijdens de sneakpreview van de expositie van de kunst van de kinderen die door ze zelf georganiseerd is. (Er wordt rekening gehouden met de Covid 19 maatregelen door middel van tijdslot, looprichtingen en verdeling zitplaatsen). Wat kunt u verwachten? -een lekker hapje en drankje -een lezing van initiatiefneemster Roebie Starink over het project -een lezing van de kinderen over hun gemaakte kunst. -mogelijkheid om in contact te komen met veelbelovende jonge kunstenaars.

 • € 65 of meer
  Tip- tegenprestatie.

  Heeft u zelf een leuk idee wat u als tegenprestatie vanuit ArtHocKids zou willen? Doet u dit dan wordt deze gouden tip uitgelicht en bovenaan gezet.

 • € 70 of meer
  Kunstwerkje van Roebie Starink

  Door Roebie Starink zelfgemaakt! Een kunstwerk van +/- 20 cm x 20 cm.

 • € 100 of meer
  Twee keer een les komen bijwonen van ArtHocKids

  Tijdens het blok lessen (4 maanden) twee keer een les komen bijwonen van twee uur verdeeld over een jaar. Hierin kunt u gewoon lekker kijken, maar u mag ook meehelpen (als u dat wilt) en u kunt aanstormende jonge kunst talenten ontmoeten!

 • € 250 of meer
  Kinderfeestje.

  U kunt bij ArtHocKids een kinderfeestje komen doen van uw zoon of dochter. Het feestje zal een middag durende creatieve activiteit zijn (van +/- 4 uur). In overleg met Roebie Starink kunt u uw wensen aangeven. Mogelijkheid is ook dat Roebie bij u thuis komt om een kinderfeestje te organiseren. Heel 2021 kunt u ingeboekt worden, natuurlijk in overleg met u.

 • € 350 of meer
  Bedrijfsuitje of vriendenuitje.

  U kunt met uw bedrijf/ vriendengroep een 2 uur durende workshop komen volgen voor medewerkers in de vorm van de lessen die de kinderen ook volgen. (Natuurlijk wel een beetje aangepast aan volwassenen). U kunt zelf kiezen uit de thema’s waarmee gewerkt wordt, wat u het meest aanspreekt. Mogelijkheid is ook dat Roebie naar het bedrijf/locatie toekomt om een workshop te komen geven.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023