Hoera!! Lisa Baijs - Zeefdruk Studio Bays is geslaagd!

Dankzij 45 donaties die samen € 3.215 opleverden voor Lisa Baijs.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Zeefdruk Studio Bays

Een eigen zeefdruk-studio waar ik naar hartenlust eco-vriendelijk kan zeefdrukken en cursussen kan geven.

Lisa Baijs
Lisa Baijs
Illustratief ontwerper

Ik ben als illustratief en grafisch ontwerper het liefst bezig met grafsiche druktechnieken en het ontwikkelen van eigenzinnige visuals

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 20 of meer
  Bijzonder setje kaarten

  Voor deze donatie krijg je 4 hele mooie bijzondere postkaarten (die ook leuk zijn in een lijstje aan de muur!). 1 kaart is van de getalenteerde Thei Evertz, die van mijn kat Pickles een prachtig portret maakte met gouache. Ze heeft 15 super mooie geprintte postkaarten gesponsord voor deze campagne, zodat ik jullie kan blij maken met een bijzondere tegenprestatie. Naast dit mooie kaartje van Pickles, krijg je er ook 3 andere bijzondere kaartjes bij met illustraties die ik maakte tijdens mijn reis van 6 maanden door Azië. Kijk op de update pagina voor voorbeelden!

 • € 15 of meer
  Klein gebaar, eindeloos veel liefde

  Alle beetjes helpen, écht alle. Met deze donatie, krijg je van mij een mooi kaartje op de post met een persoonlijk berichtje en een klein tekeningetje erbij.

 • € 25 of meer
  10 RAAF kaarten

  Set van 10 mooie RAAF-kaarten. De kaarten zijn reproducties van illustraties uit de graphic novel RAAF.

 • € 30 of meer
  Canvas tas Nachtvlinder

  Mijn beeldmerk van de nachtvlinder op een witte, stevige katoenen tas bedrukt in twee kleuren. Het ontwerp staat symbool voor metamorfose, groei, de schoonheid en kwetbaarheid van het leven. Een ontwerp dat is ontstaan als linosnede en inmiddels een beeld is waaraan veel mensen mij en mijn werk herkennen. Een tas als deze is ideaal voor boodschappen of gewoon een mooi item om mee te nemen naar je werk.. Tja, waarheen niet? Verklein je 'plastic footprint' go canvas!

 • € 40 of meer
  RAAF- graphic novel

  In 2017 uitgebracht onder eigen beheer: Graphic novel RAAF. Het verhaal bespreekt onderwerpen zoals eenzaamheid, alleen zijn en de zoektocht naar identiteit. Engels-talig maar met weinig tekst, de beelden vertellen het verhaal. Eerste druk (slechts 100 boeken in totaal, waarvan nog 10 exemplaren over). Elk boek is genummerd en gesigneerd en krijgt voor verzending een persoonlijke illustratie & boodschap in het boek. Ook een luistertip wordt meegeleverd voor de ultieme leeservaring.

 • € 60 of meer
  "Meet te Maker" + canvas tas

  Niet meteen een hele cursus maar gewoon even "proeven" en kijken? Mijn atelier zien en laagdrempelig een zeefdruk-testje maken? Je kunt met deze donatie bij mij langskomen in mijn studio wanneer ik volledig operatief ben. Ik laat dan zien hoe ik te werk ga tijdens een zeefdruk klus en geef een kleine demonstratie zeefdrukken, waarna je zelf even met een proefdrukje mag experimenteren. Ik zet koffie / thee en een taartje klaar en na de demonstratie ga je naar huis met een leuke canvas tas.

 • € 60 of meer
  Moth & Beetle (LIMITED) Kussens

  Een set van 2 gezeefdrukte vrolijke kussen-sloopjes (zelf ontworpen, gedrukt en geheel handgemaakt, in gelimiteerde oplage) inclusief kussen. 40x40 cm, 100% katoen Superleuk voor binnen in de woonkamer, slaapkamer of in de zomer gezellig buiten!

 • € 80 of meer
  Junior zeefdruk cursus 2 personen

  Deze junior zeefdruk cursus is voor jongeren van ± 10 - 15 jaar. De cursus is voor twee personen dus ideaal om met iemand samen te doen! Interessant voor creatieve jongeren die overwegen om naar een kunstacademie of opleiding te gaan, of om gewoon een keer iets tofs drukken! Tijdens deze 1-daagse cursus van 2 tot maximaal 3,5 uur leren jongeren o.a hoe het belichten en zeef-ramen klaarmaken in zijn werk gaat, maar het meest belangrijke is het daadwerkelijke drukken, natuurlijk! Achteraf gaan ze naar huis met een tof zelf gedrukte t-shirts of in overleg een ander item van textiel! Tijdens de cursus is er wat te drinken en een kleine snack.

 • € 90 of meer
  1 daagse textieldruk cursus 1 pers

  Ééndaagse zeefdruk cursus op textiel voor 1 persoon. Vanaf 15 jaar. 1 dag, gedurende 4 uur gaan we zeefdrukken op textiel. Ik prepareer de ramen (we bespreken vooraf een plan) zodat we de tijd optimaal kunnen benutten met het drukken zelf. Keuze uit drukken op een los stuk stof, canvas-tassen of kledingstukken (in overleg, vooraf). Tussendoor is er koffie, thee en een simpele lunch in de kantine. [coronaproof] Deze cursus is voor één persoon, zodat we, ook in deze tijd met corona rekening kunnen houden met de maatregelen en veilige afstanden. Wil je samen met iemand? Dat kan, ontvang per cursus max. 3 personen. Dus kijk of je nog iemand kan vinden om deze cursus ook te reserveren!

 • € 100 of meer
  Zeefdruk print 'Panther' of 'Tiger'

  Originele zeefdruk print Keuze uit 'Panther' of 'Tiger' Gedrukt in een kleine oplage. De zeefdruk bestaat uit maar liefst 6 drukgangen waarvan bij de eerste drukgang gebruik is gemaakt van de zogeheten bijzondere 'irisdruk' (kleurverloop). [Panther is reeds gedrukt (2019) en Tiger wordt gedrukt in Oktober 2020]

 • € 160 of meer
  25 x canvas tas met logo/ontwerp

  25 x canvas tas van ecovriendelijk katoen, bedrukt met ecovriendelijke inkten. Keuze uit witte of zwarte tassen, 2 drukkleuren. Ideaal item voor netwerkevents of voor de werknemers: Een duurzame canvas tas met een bedrijfslogo. Of mooi ter aanvulling in een online winkel / beursstand met een eigen illustratie of ontwerp Logo / ontwerp wordt zelf aangeleverd.

 • € 180 of meer
  Textieldruk cursus keuze

  Keuze uit: - Een Tweedaagse zeefdruk cursus op textiel voor 1 persoon. Of: - Eendaagse zeefdruk cursus op textiel voor 2 personen. Gedurende ±5 uur gaan we de techniek zeefdruk op textiel uitpluizen. Van het maken van een ontwerp, belichten en kiezen van kleuren tot het daadwerkelijk bedrukken van een stuk textiel, tassen of kleding (in overleg). Tussendoor is er koffie, thee en een simpele lunch in de kantine. [coronaproof!] Deze cursus is voor een of maximaal 2 personen (afhankelijk van de keuze), zodat we, ook in deze tijd met corona rekening kunnen houden met de maatregelen en veilige afstanden. Vanaf 15 jaar.

 • € 300 of meer
  50 x canvas tas met logo/ontwerp

  50 x canvas tas van ecovriendelijk katoen, bedrukt met ecovriendelijke inkten. Keuze uit witte of zwarte tassen, 2 drukkleuren. Logo / ontwerp wordt zelf aangeleverd.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023