Hoera!! Tatiana Chevtchouk - Klassiek op het Amstelveld - livestream is geslaagd!

Dankzij 108 donaties die samen € 9.150 opleverden voor Tatiana Chevtchouk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Klassiek op het Amstelveld - livestream

Live streaming programma op 11-13 september 2020 met klassieke muziek door aanstormend Nederlands talent.

Tatiana Chevtchouk
Tatiana Chevtchouk
Pianiste & muziekpedagoge

Het doel van Klassiek op het Amstelveld is het tonen van de schoonheid en de kracht van klassieke muziek en het inspireren van jong en oud.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 25 of meer
  Grote dank namens alle musici!

  Dankjewel voor je donatie, waarmee deze bijzondere editie van Klassiek op het Amstelveld toch doorgang kan vinden!

 • € 50 of meer
  Bijwonen live concert zaterdag 17.00 uur

  Een unieke mogelijkheid om de livestream optredens bij te wonen in de prachtige Bethlehemkerk in Amsterdam. Van 17.00 tot 18.00 uur zie je achtereenvolgens de winnaar van PianoFest, Adam Akopian (piano, 11 jaar) en het Young Talent String Orchestra o.l.v. Mikhael Zemtsov met jonge solisten en met meesterviolist Igor Ruhadze. Zij spelen werken van Bach en Vivaldi. Op onze website vind je het complete programma.

 • € 100 of meer
  Bijwonen live concert zaterdag 19.00 uur

  Een unieke mogelijkheid om de livestream optredens bij te wonen in de prachtige Bethlehemkerk in Amsterdam. Vanaf 19.00 uur zie je achtereenvolgens Hawijch Elders (viool), Nikola Meeuwsen (piano) en Sasha Witteveen (contrabas) als trio van jonge Nederlandse meesters. Daarna volgt het alom geprezen Busch Trio, waarna we de avond afsluiten met een kwintet van Quirine Viersen (cello), Dana Zemtsov (altviool) en het trio Elders/Meeuwsen/Witteveen. Op onze website vind je het complete programma.

 • € 125 of meer
  Bijwonen live concert zondag 19.00 uur

  Een unieke mogelijkheid om de livestream optredens bij te wonen in de prachtige Bethlehemkerk in Amsterdam. Vanaf 19.00 uur worden de Vier Seizoenen van Vivaldi gespeeld door het Ensemble Violini Capricciosi o.l.v. Igor Ruhadze. Als gastsolist het jonge Nederlandse talent Christiaan Blom (11 jaar, blokfluit). Daarna het Nederlands Symfonie Project o.l.v. Pim Cuijpers met twee prachtige pianoconcerten van Schumann en Beethoven met als solist Thomas Beijer. Op onze website vind je het complete programma.

 • € 150 of meer
  Bijwonen live concert vrijdag 20.15 uur

  Een unieke mogelijkheid om de livestream optredens bij te wonen in de prachtige Bethlehemkerk in Amsterdam. Vanaf 20.15 uur het toporkest Rotterdam Sinfonia o.l.v. Conrad van Alphen met solist Nikola Meeuwsen. Zij spelen o.a. het 3e pianoconcert van Beethoven. Op onze website vind je het complete programma.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023