Hoera!! Annemiek - Bas in den Hoge is geslaagd!

Dankzij 106 donaties die samen € 4.170 opleverden voor Annemiek.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Bas in den Hoge

Het werk van de in 2014 overleden tekstschrijver Bas Smallenbroek laten horen en leven - help je mee?

Annemiek
Annemiek

10 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Ticket voor zaterdag 24 oktober

  Je ontvangt 1 toegangsbewijs voor de zaterdagvoorstelling inclusief 2 drankjes tijdens de voorstelling. Plaatsen zijn pas definitief gereserveerd na bevestiging per mail door ons.

 • € 15 of meer
  Try Out Zaterdagmiddag

  Vanwege het beperkt aantal bezoekers per keer (30) hebben we een extra voorstelling ingelast: een try out op zaterdagmiddag. Het aantal kaarten is zeer beperkt dus reserveer snel....

 • € 20 of meer
  Voucher voor voorstelling

  Je krijgt een voucher van ons voor een voorstelling. Op welke tijd en welke dag je de voorstelling kunt bezoeken hoor je nog van ons: wij bepalen dag en tijd. Het is in ieder geval in het weekend van 23, 24 en 25 oktober.

 • € 25 of meer
  Ticket voor zondag 25 oktober

  Je ontvangt 1 toegangsbewijs voor de zondagvoorstelling inclusief 2 drankjes. Plaatsen zijn pas definitief gereserveerd na bevestiging per mail door ons.

 • € 25 of meer
  Reader met werk van Bas

  Jij krijgt van ons een Reader met teksten van Bas. We sturen het je toe, de bijdrage is inclusief verzendkosten.

 • € 30 of meer
  Art Print

  Jij ontvangt een genummerde en gesigneerde Art Print op kwalitatief papier van Luc Onderbeke. Hiervoor maakt Luc een nieuwe illustratie. Om een indruk te geven van zijn stijl: hij tekende ook de afbeelding voor deze voorstelling. Deze bijdrage is inclusief verzendkosten.

 • € 50 of meer
  Reader Bas + Kunstwerk Luc Onderbeke

  Jij krijgt van ons een Reader met teksten van Bas én een genummerde en gesigneerde Art Print op kwalitatief papier van Luc Onderbeke. Deze bijdrage is inclusief verzendkosten.

 • € 75 of meer
  Ticket voor zondag + Reader + Artprint

  Je ontvangt een kaartje voor de zondagvoorstelling, incl. 2 drankjes, een reader met teksten van Bas én een genummerde en gesigneerde Art Print op kwalitatief papier van Luc Onderbeke. Deze bijdrage is inclusief verzendkosten. Het toegangskaartje is definitief nadat deze per mail is bevestigd.

 • € 75 of meer
  Ticket voor zaterdag + Reader + Art Print

  Je ontvangt een kaartje voor de zaterdagvoorstelling, incl. 2 drankjes, een reader met teksten van Bas én een genummerde en gesigneerde Art Print op kwalitatief papier van Luc Onderbeke. Deze bijdrage is inclusief verzendkosten. Het toegangskaartje is definitief nadat deze per mail is bevestigd.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023