Hoera!! Cirrus Minor - Debuutalbum Cirrus Minor is geslaagd!

Dankzij 45 donaties die samen € 6.586 opleverden voor Cirrus Minor.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Debuutalbum Cirrus Minor

Ons debuutalbum willen wij graag op een dubbelalbum releasen, alleen missen wij budget voor de pers!

Cirrus Minor
Cirrus Minor
Band

Donderende diesels, op volle kracht vooruit, dwars door een hevige storm op open zee. Vernoemd naar een gezonken zeilboot is de naam van de

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 70 of meer
  De "Full Pull" Deal

  Al onze merchandise in één deal! Het aankomende album op vinyl en cd + onze laatste release Fractalizer op een 7" + onze eerste EP op cd + het Cirrus Minor Cloud Logo t-shirt. De EP, de 7" en het t-shirt krijg je na afloop van onze campagne, het album krijg je natuurlijk pas als deze klaar is.

 • € 30 of meer
  Het Album

  Het nieuwe album op dubbel vinyl. Je krijgt deze tegenprestatie pas als het album af is.

 • € 40 of meer
  De Vinyl Deal

  Het aankomende album op dubbel vinyl + onze laatste release Fractalizer op een 7" (met prachtige B-side). De 7" krijg je na afloop van onze campagne, het album krijg je natuurlijk pas als deze klaar is.

 • € 60 of meer
  De Audio Deal

  Het aankomende album op op vinyl en cd + onze laatste release Fractalizer op een 7" + onze eerste EP op cd. De EP en 7" krijg je na afloop van onze campagne, het album krijg je natuurlijk pas als deze klaar is.

 • € 200 of meer
  De "Once In A Lifetime" Deal

  Je mag aanwezig zijn bij één van de opnamesessies van ons nieuwe album en daarnaast krijg je al onze merchandise! Het aankomende album op vinyl en cd + onze laatste release Fractalizer op een 7" + onze eerste EP op cd + het Cirrus Minor Cloud Logo t-shirt. De EP, de 7" en het t-shirt krijg je na afloop van onze campagne, het album krijg je natuurlijk pas als deze klaar is. We nemen contact met je op om het bijwonen van één van de sessies te plannen.

 • € 500 of meer
  Cirrus Minor op je tuinfeest

  Altijd ons al op je eigen tuinfeest willen hebben? Wij komen met onze backline en een klein PA'tje om jou en je gasten van je sokken te blazen. In overleg kunnen we ook rustige muziek spelen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023