Hoi! Help je ons met het drukken van Echt Koken?
Ons kookboek is af! Nu hebben we alleen nog jouw steun nodig om het boek te drukken. Iedere donatie is welkom, maar we hebben een aantal smaakvolle tegenprestaties op het menu staan: zo wordt doneren leuker én lekkerder! Door het boek te pre-orderen maak je onze droom werkelijkheid en leren we jou écht koken. En dat doen we
Hoi! Help je ons met het drukken van Echt Koken?
Ons kookboek is af! Nu hebben we alleen nog jouw steun nodig om het boek te drukken. Iedere donatie is welkom, maar we hebben een aantal smaakvolle tegenprestaties op het menu staan: zo wordt doneren leuker én lekkerder! Door het boek te pre-orderen maak je onze droom werkelijkheid en leren we jou écht koken. En dat doen we met plezier!
Scroll verder om meer te leren over Echt Koken én... voorproefjes van de heerlijke gerechten! (of kijk alvast naar onze kookvlogs op Joys instagram: https://www.instagram.com/joymachool/)

Wat is Echt Koken?
Echt Koken is een kookboek dat ieders creativiteit ook in de keuken tot zijn recht laat komen en zo van iedereen een volwaardig thuiskok maakt. De recepten zijn geschreven in een verhalende vorm (zonder de overzichtelijkheid te verliezen), waarbij de unieke krachten van ieder ingrediënt duidelijk uitgelicht worden. Ieder ingrediënt is een onmisbare speler in de opbouw van de maaltijd. Het karakter van het ingrediënt is soms de hoofdrolspeler, soms een belangrijke bijrol. Door deze verhalende vorm kan de thuiskok zich identificeren met ieder ingrediënt, zich als het ware inleven in de rol die een ui, de knoflook of het sperzieboontje speelt.
De gerechten in Echt Koken zijn voor iedereen gemakkelijk te bereiden, maar hebben stuk voor stuk een professioneel karakter en gooien gegarandeerd hoge ogen bij je gasten!
Dit boek schotelt je iedere keer een uitgebalanceerd verhaal en recept voor zodat je uiteindelijk zelf je eigen verhalen en recepten kunt creëren met de kennis die is opgedaan uit Echt Koken!

Wat voor soort gerechten?
Echt Koken staat vol met borrelhappen, lunch- en hoofdgerechten. Hoofdgerechten zijn licht in de meerderheid. Vlees, vis en vega komen allemaal aan bod. Van rund tot eend, van zalm tot schelvis en van halloumi tot kikkererwten, stuk voor stuk veelzijdige gerechten waarin bijna alles de revue zal passeren.
Ondanks het feit dat de recepten voor iedereen goed behapbaar zijn, heeft ieder gerecht een professionele uitstraling waarmee de thuiskok indruk maakt op zijn of haar gasten.





Nieuwste donaties

Marjan van Wijk
11-10-2020 18:08Ik ken Sebbe en vind het een leuk initiatief. Dus dat moet beloond worden! En ik ben nieuwsgierig naar lekkere, nieuwe recepten....😜

Yoes Ywema
11-10-2020 12:09Geweldig dat het gelukt is Joyseff en Sebbe!

Obbe Haccou
11-10-2020 11:27Reinder gaat weg in feb en hij is de enige die kan koken.