Hoera!! Kris Bossenbroek - Food Journaling Magazine is geslaagd!

Dankzij 137 donaties die samen € 5.196 opleverden voor Kris Bossenbroek.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Food Journaling Magazine

Een magazine over creatief koken en tekenen

Kris Bossenbroek
Kris Bossenbroek
Creatief ondernemer

Bedenker & Doener. Mensen verbinden dmv creativiteit.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Let's Meet & Eat

  Zaterdag 17 oktober geven we een uniek lancerings feestje in Ermelo. Het magazine zelf ophalen, zelf een pizza bakken & op eten in onze tuin en, naar wens, een mini workshop watercolor ’teken je pizza/ recept/ oid. Kijk bij de tab updates voor meer info of op www.bykris.nl bij de tab crowdfunding.

 • € 10 of meer
  Gesigneerd magazine

  Je ontvangt Food Journaling als eerste in je brievenbus, gesigneerd en wel.

 • € 25 of meer
  Magazine + Watercolor it yourself

  Je ontvangt Food Journaling én een set met 5 'Watercolor it Yourself' kaarten. Kijk op www.bykris.nl voor meer info.

 • € 30 of meer
  By Kris Art print

  Je doneert, gewoon omdat je dit project graag wilt steunen en daarvoor krijg jij een A3 Art Print van By Kris + het magazine. Kijk op www.bykris.nl / crowdfunding uit welke prints je kunt kiezen! Dank je!

 • € 50 of meer
  Food Journal

  Je krijgt een door speciaal Kris gebonden A5 journal met spiraalband en 5 By Kris Food art prints verdeeld door het journal. Met 25 lege aquarelpapiervellen van 200 en 300 grams om je eigen food journal te maken. Op de eerste bladzijde een handmatige food illustratie en een persoonlijke boodschap van Kris. Inclusief magazine.

 • € 100 of meer
  Geen tegenprestatie

  Je gelooft in dit project en vind het leuk om te steunen. Je krijgt het magazine en je wordt vermeld in de colofon.

 • € 125 of meer
  Jouw recept

  Jouw recept getekend door Kris en gepubliceerd in het Food Journaling magazine. Je krijg het magazine erbij én de originele illustratie! Lees de voorwaarden op de website www.bykris.nl.

 • € 175 of meer
  Workshop ' D.I.Y. Food Journal'

  Maak je eigen food journal: zelf inbinden, schilderen met watercolor en acrylverf. Aan de gang met mixed media en een lekkere lunch in overleg. De prijs is voor maximaal twee personen. Je krijgt het magazine mee naar huis. Datum in overleg.

 • € 200 of meer
  Schilderij

  Een abstract schilderij van 40 x 40 x 3,5 cm. Speciaal geschilderd voor jou; je mag zelf de kleuren kiezen. Daarnaast krijg je natuurlijk het magazine.

 • € 200 of meer
  Privé workshop

  Jij bepaalt , in overleg, welke creatieve By Kris workshop we gaan doen. Watercolor, mixed media, food journal, book journaling, bible journaling of van alles wat. Duur: 10:00- 14:00 inclusief lekkere lunch. en alle materialen. Alle aandacht is voor jou, Je krijgt ook het magazine. En als je wilt dan teken ik ter plekke een watercolor illustratie voor je. Alleen beschikbaar op werkdagen. Datum in overleg.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023