Hoera!! Stichting Beeldmix - De Mix "VANDAAG GROEI IK" ISA DE JONG is geslaagd!

Dankzij 53 donaties die samen € 3.480 opleverden voor Stichting Beeldmix.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Mix "VANDAAG GROEI IK" ISA DE JONG

Met jouw donatie, wordt onze publicatie: De Mix "Vandaag Groei Ik", mogelijk gemaakt!

Stichting Beeldmix
Stichting Beeldmix
projectleider/initiator

De stichting Beeldmix stelt zich ten doel de ontwikkeling van de hedendaagse Nederlandse fotografie en film te stimuleren.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  VERASSINGSPAKKET met 10 handgemaakte kaarten uit ‘Vandaag Groei Ik".

  € 50 of meer Heel erg bedankt! In ruil voor deze donatie krijg je een VERASSINGSPAKKET met 10 handgemaakte kaarten uit ‘Vandaag Groei Ik en de uitgave. Deze kunt u (in overleg) ophalen tijdens de expositie in Museum Het Tongerlohuys te Roosendaal. De handgemaakte kaarten en het boekje kunnen ook via de post naar u toekomen binnen Nederland betaald u hiervoor een toeslag van 6,95 euro. Deze toeslag telt u op bij uw donatie bedrag. Hartelijke dank voor de ondersteuning!

 • € 10 of meer
  Boekje De Mix "Vandaag groei Ik".

  Bedankt! U ontvangt de uitgave van De Mix – Vandaag Groei Ik. Deze kunt u (in overleg) ophalen tijdens de expositie in Museum Tongerlohuys te Roosendaal. Het boekje kan ook via de post naar u toekomen binnen Nederland betaald u hiervoor een toeslag van 6,95 euro. Deze toeslag telt u op bij uw donatie bedrag. Hartelijke dank voor de ondersteuning!

 • € 25 of meer
  VERASSINGSPAKKET MET 5 handgemaakte kaarten

  Uitgave de Mix ‘Vandaag Groei Ik’ Dankjewel! U ontvangt de uitgave van De Mix – Vandaag Groei Ik plus een VERASSINGSPAKKET MET 5 handgemaakte kaarten uit het project. Deze kunt u (in overleg) ophalen tijdens de expositie in Museum Tongerlohuys te Roosendaal. De handgemaakte kaarten en het boekje kunnen ook via de post naar u toekomen binnen Nederland betaald u hiervoor een toeslag van 6,95 euro. Deze toeslag telt u op bij uw donatie bedrag. Hartelijke dank voor de ondersteuning!

 • € 150 of meer
  VIP-ticket voor de opening

  €150 tot € 250. Heel erg bedankt! U ontvangt een VIP-ticket voor de opening van de expositie. Ook zal ik u in een klein groepje van maximaal 10 personen rondleiden in mijn tentoonstelling in het Tongerlohuys voor de opening. U mag als donateur 1 introducee meenemen. Op een nader te bepalen datum, hoogstwaarschijnlijk in een weekend, geef ik u plus uw gast een uitgebreide rondleiding in het Tongerlohuys. Ik beantwoord vragen en vertel over de foto’s. Elk persoon ontvangt ook de uitgave van De Mix – Vandaag Groei Ik.

 • € 500 of meer
  een unieke foto op A3 formaat uit ‘Vandaag Groei Ik’.

  € 500 of meer Dankjewel! In ruil voor deze donatie ontvangt u een unieke foto op A3 formaat (29,7 cm-42cm) uit ‘Vandaag Groei Ik’. De beelden zijn in een excluslieve oplage van 6-voud beschikbaar. Ook ontvangt u de uitgave van De Mix – Vandaag Groei Ik. Deze kunt u (in overleg) ophalen tijdens de expositie in Museum Tongerlohuys te Roosendaal. Het boekje kan ook via de post naar u toekomen binnen Nederland betaald u hiervoor een toeslag van 6,95 euro. Deze toeslag telt u op bij uw donatie bedrag. Hartelijke dank voor de ondersteuning!

 • € 1.000 of meer
  een unieke foto op A2 formaat uit ‘Vandaag Groei Ik’.

  € 1.000 of meer Bedankt! U ontvangt een unieke foto op A2 (59,4cm-42cm) formaat uit ‘Vandaag Groei Ik’. Deze beelden zijn in 6-voud beschikbaar. De fotograaf Isa de Jong komt hem persoonlijk bij u thuisbrengen. Ook ontvangt u de uitgave van De Mix – Vandaag Groei Ik. Deze kunt u (in overleg) ophalen tijdens de expositie in Museum Tongerlohuys te Roosendaal. Het boekje kan ook via de post naar u toekomen binnen Nederland betaald u hiervoor een toeslag van 6,95 euro. Deze toeslag telt u op bij uw donatie bedrag. Hartelijke dank voor de ondersteuning!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023