Terug naar huis

een project van Jikke Göbel — Rheden, Nederland
Terug naar huis

Van oude mensen en dingen die voorbij gaan, verhalen van de generatie die de oorlog nog (net) meemaakte.

Jikke Göbel
Jikke Göbel

3 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 65 of meer
  Boek met foto

  Voor jouw donatie krijg je een gesigneerd exemplaar van ons boek, met daarbij in het boek jouw opdracht. Daarnaast krijg je een foto afdruk van je favoriete foto naar keuze, formaat 20x30 cm - opgeplakt op een plastic laag zodat deze ook los neer te zetten is. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de openingen van onze tentoonstellingen of per post.

 • € 10 of meer
  Vrije donatie

  Steun je 'Terug naar huis' met een vrijwillige bijdrage? Wij zijn je dankbaar! Zo kunnen wij de mooiste verhalen bundelen in een boek.

 • € 20 of meer
  Foto-ansichtkaarten 'Terug naar huis'

  Voor jouw donatie krijg je 12 ansichtkaarten met mooie foto's uit de fotoserie van 'Terug naar huis'. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de openingen van onze tentoonstellingen of te ontvangen per post.

 • € 25 of meer
  Boek 'Terug naar huis'

  Voor jouw donatie krijg je een gesigneerd exemplaar van ons boek, met een bedank kaartje. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de drie openingen van onze tentoonstelling of te ontvangen per post.

 • € 35 of meer
  Boek met 4 ansichtkaarten

  Voor jouw donatie krijg je een gesigneerd exemplaar van ons boek, met daarbij in het boek jouw opdracht. Daarnaast krijg je 4 ansichtkaarten. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de openingen van onze tentoonstellingen of per post.

 • € 45 of meer
  Boek met 12 ansichtkaarten

  Voor jouw donatie krijg je een gesigneerd exemplaar van ons boek, met daarbij in het boek jouw opdracht. Daarnaast krijg je 12 ansichtkaarten met mooie foto's uit de fotoserie van 'Terug naar huis'. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de openingen van onze tentoonstellingen of per post.

 • € 48 of meer
  Twee boeken 'Terug naar huis'

  Voor jouw donatie krijg je twee gesigneerde exemplaren van ons boek, met een bedank kaartje. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de drie openingen van onze tentoonstelling of te ontvangen per post.

 • € 50 of meer
  Vier foto's

  Vier foto's naar keuze, formaat 20x30 cm - opgeplakt op een plastic laag zodat deze ook los neer te zetten is. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de openingen van onze tentoonstellingen of per post.

 • € 70 of meer
  Drie boeken 'Terug naar huis'

  Voor jouw donatie krijg je drie gesigneerde exemplaren van ons boek, met een bedank kaartje. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de drie openingen van onze tentoonstelling of te ontvangen per post.

 • € 90 of meer
  Vier boeken 'Terug naar huis'

  Voor jouw donatie krijg je vier gesigneerde exemplaren van ons boek, met een bedank kaartje. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de drie openingen van onze tentoonstelling of te ontvangen per post.

 • € 110 of meer
  Vijf boeken 'Terug naar huis'

  Voor jouw donatie krijg je vijf gesigneerde exemplaren van ons boek, met een bedank kaartje. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de drie openingen van onze tentoonstelling of te ontvangen per post.

 • € 175 of meer
  Boek met lezing

  Voor jouw donatie krijg je een gesigneerd exemplaar van ons boek, met daarbij in het boek jouw opdracht. Daarnaast geven wij een lezing op maat over ons project 'Terug naar huis' - duur 1 uur. Inclusief een drankje en een hapje. Persoonlijk te ontvangen tijdens een van de openingen van onze tentoonstellingen of te ontvangen per post. De datum voor de lezing wordt in overleg bepaald.

 • € 250 of meer
  Boek met workshop

  Voor jouw donatie krijg je een gesigneerd exemplaar van ons boek, met daarbij in het boek jouw opdracht. Daarnaast krijg je een workshop van Marjon of Jikke - duur 2 uur. Inclusief een drankje en een hapje. Het boek is persoonlijk te ontvangen tijdens een van de openingen van onze tentoonstellingen of per post. De datum voor de workshop wordt in overleg bepaald.

 • € 475 of meer
  Boek met fotoshoot en interview

  Voor jouw donatie krijg je een gesigneerd exemplaar van ons boek, met daarbij in het boek jouw opdracht. Daarnaast krijg je een fotoshoot met Jikke & uitgewerkt interview met Marjon. Het boek is persoonlijk te ontvangen tijdens een van de openingen van onze tentoonstellingen of te ontvangen per post. De datum voor de fotoshoot en het interview wordt in overleg bepaald.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020