Hoera!! Emma Bouwheer - RUIS: een documentaire over tinnitus is geslaagd!

Dankzij 95 donaties die samen € 3.355 opleverden voor Emma Bouwheer.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

RUIS: een documentaire over tinnitus

Een documentaire over het mysterie rondom tinnitus, (wan)hoop en alternatieve therapieën.

Emma Bouwheer
Emma Bouwheer
Filmmaker en journalist

Wij zijn Ingmar Kuitert en Emma Bouwheer, twee jonge filmmakers die bezig zijn met een korte documentaire over tinnitus.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Ontvang een katoenentas met RUIS-logo

  Wauw, bedankt voor dit gulle bedrag. Dankzij jouw donatie zijn we weer een stap verder om dit verhaal over tinnituspatiënten te kunnen vertellen. Na de première ontvang je van ons een link naar de documentaire én een katoenen tas bedrukt met het RUIS-logo!

 • € 10 of meer
  Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

  Dankjewel voor jouw donatie! Heel fijn dat je ons wilt helpen om de documentaire te kunnen realiseren.

 • € 25 of meer
  Ontvang een link voor de film na de première!

  Super bedankt! Je ontvangt na onze première een link om de film thuis te kunnen bewonderen.

 • € 75 of meer
  Feest veilig met te gekke oordopjes

  Mega dankjewel voor je gift! Hierdoor zorg jij ervoor dat we mooie animaties kunnen toevoegen aan de documentaire. Je ontvangt van ons een link om het eindresultaat te bewonderen én je krijgt ook een set oordopjes toegestuurd. Zo zijn je oren straks beter beschermd zodra we weer naar festivals en concerten mogen.

 • € 100 of meer
  Vrijkaartjes voor de première

  Heel erg bedankt voor deze gulle donatie! Dankzij jou wordt de film ondersteund door mooie muziek. In ruil hiervoor krijg jij twéé vrijkaartjes voor de première en ontvang je uiteraard een link naar de film om hem nog eens te bekijken. En nog een keer. En nog eens.

 • € 200 of meer
  Schitter op de aftiteling van onze film

  Wat goed! Door jou kunnen we zorgen voor mooie animaties en op maat gecomponeerde muziek in de film. Als tegenprestatie prijkt jouw naam of die van je bedrijf op onze aftiteling!

 • € 350 of meer
  Ontvang oordopjes én een tas met het RUIS-logo

  Yes! We zijn hier heel erg blij mee! Mede dankzij jou kunnen we de film mooier maken met animaties en muziek. Naast de link voor de documentaire ontvang je ook een set oordopjes én een tas met het RUIS-logo.

 • € 500 of meer
  Sneakpreview + Q&A

  Wat een bedrag! Super dankjewel. Nu kunnen we de documentaire helemaal afmaken met kleur- en audionabewerking en inzenden naar verschillende filmfestivals. Hiervoor zetten we graag jouw naam en logo op onze aftiteling, organiseren we een korte online Q&A en mag jij de film als een van de allereerste zien!

 • € 1.000 of meer
  Krijg een gepersonaliseerde reward

  WOW! Dit is niet normaal! We zijn heel erg blij met deze enorme donatie en dit helpt ons zeker om al het bovenstaande te kunnen realiseren. Het lijkt ons leuk om samen te kijken en te overleggen voor een passende beloning. Mail ons voor meer informatie over de voorwaarden.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023