Hoera!! Erica Verdegaal - Crisis! Wat te doen? Van rood naar groen is geslaagd!

Dankzij 286 donaties die samen € 12.842 opleverden voor Erica Verdegaal.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Crisis! Wat te doen? Van rood naar groen

Met dit boek en deze kalender slepen we je financieel heelhuids door de economische crisis.

Erica Verdegaal
Erica Verdegaal
Journalist/publicist

Erica Verdegaal is econoom, Marieke Henselmans besparingsdeskundige, beide schrijven boeken en in kranten over geldzaken, o.a. in het FD

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 65 of meer
  Cadeaupakket

  Het nieuwe boek 'Crisis! Wat te doen?’, gesigneerd als je wilt, plus tweemaal de Crisis(scheur)kalender 2021, thuis gestuurd met een virtuele knuffel en heel veel dank! Let op, je krijgt het boek in juni, en de kalenders uiterlijk in september.

 • € 23 of meer
  Crisis(scheur)kalender 2021

  De Crisis(scheur)kalender 2021 met een dagelijks steuntje in de rug, informatie en inspiratie. Let op: de kalender krijg je uiterlijk in september toegestuurd, met een virtuele knuffel en veel dank.

 • € 25 of meer
  Boek 'Crisis! Wat te doen? Van rood naar groen',

  Het nieuwe boek ‘Crisis! Wat te doen? Van rood naar groen', gesigneerd als je wilt en verzonden, met een virtuele knuffel en veel dank.

 • € 39 of meer
  Voor nu en later

  Het nieuwe boek ‘Crisis! Wat te doen?’ plus het boek ‘Laat je niet kisten door de commercie’, over de betaalbare en toch mooie uitvaart.

 • € 40 of meer
  Kijkplaat

  Een luxe print van de bij het boek behorende kijkplaat, op A3 formaat.

 • € 48 of meer
  Crisis, wat te doen? Het boek en de kalender

  Het nieuwe boek 'Crisis Wat te doen? Van rood naar groen’ plus de Crisis(scheur)kalender 2021. Het boek gesigneerd als je wilt, thuis gestuurd met een virtuele knuffel en heel veel dank! Let op, je krijgt het boek in juni, en de kalender uiterlijk in september.

 • € 55 of meer
  Toekomstpakket

  Het nieuwe boek ‘Crisis! Wat te doen?’ plus het boek en werkboek ‘Laat je niet kisten door de commercie’, over de betaalbare en toch mooie uitvaart.

 • € 110 of meer
  Relatiepakket 1

  Zes maal de Crisis(scheur)kalender 2021 met een dagelijks steuntje in de rug, informatie en inspiratie. Let op: de kalenders krijg je uiterlijk in september toegestuurd, met een virtuele knuffel en veel dank.

 • € 125 of meer
  Relatiepakket 2

  Zes maal het nieuwe boek ‘Crisis! Wat te doen? Van rood naar groen', gesigneerd als je wilt en verzonden, met een virtuele knuffel en veel dank.

 • € 250 of meer
  Lezing door één van de auteurs

  Een lezing voor uw organisatie, zodra de coronamaatregelen dat toelaten, door één van de auteurs. We maken afspraken zodra het boek er is.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023