Torenconcerten Schilderswijk

een project van theater De Vaillant — Schilderswijk, Den Haag, Nederland
Torenconcerten Schilderswijk

Met live Torenconcerten, een BuurtBieb en een Actieplan brengt De Vaillant cultuur dichtbij!

theater De Vaillant
theater De Vaillant

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 100 of meer
  2 vrijkaarten slotevenement

  Van elke gever van €50 of meer plaatsen wij indien gewenst de naam of logo op www.devaillant.nl. Als dank sturen we een mail met foto van de Panoramatoren. Wanneer de crisis voorbij is organiseren wij een vierdaags slotevenement met Torengala, Voetjes v/d Vloer, de Sociale Tafel en VTV Den Haag. Wij bieden vrijkaarten voor 2 personen tijdens een van deze programma's.

 • € 50 of meer
  naam- logo vermelding op www.devaillant.nl

  Van elke gever van €50 of meer plaatsen wij indien gewenst de naam of logo op www.devaillant.nl. Als dank sturen we een mail met foto van de Panoramatoren.

 • € 200 of meer
  VIP ontvangst slotevenement

  Van elke gever van €50 of meer plaatsen wij indien gewenst de naam of logo op www.devaillant.nl. Als dank sturen we een mail met foto van de Panoramatoren. Wanneer de crisis voorbij is organiseren wij een vierdaags slotevenement met Torengala, Voetjes v/d Vloer, de Sociale Tafel en VTV Den Haag. Wij bieden een VIP ontvangt voor 2 personen tijdens een van deze programma's.

 • € 500 of meer
  VIP ontvangst voor 4 personen

  Van elke gever van €50 of meer plaatsen wij indien gewenst de naam of logo op www.devaillant.nl. Als dank sturen we een mail met foto van de Panoramatoren. Wanneer de crisis voorbij is organiseren wij een vierdaags slotevenement met Torengala, Voetjes v/d Vloer, de Sociale Tafel en VTV Den Haag. Wij bieden een VIP ontvangt voor 10 personen tijdens een van deze programma's.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023