Incassoformulieren

Het is ook mogelijk om 'offline' geld op te halen via voordekunst. Dit doe je met behulp van onze incassoformulieren. Je kunt deze hier zelf aanmaken, opslaan en printen.

Hoe doe je dat?

Open hier het incassoformulier. Klik met je cursor achter de tekst "Ik draag bij aan" Vul hier de naam van je project in. Let op! Zorg ervoor dat de tekst op het formulier past. Klik met je cursor buiten het invulveld. Nu kun je het formulier printen of opslaan.De formulieren laat je invullen door de donateurs. Het is van belang dat op het formulier de (verkorte) naam van je project duidelijk staat aangegeven. De ingevulde formulieren stuur je naar ons op:

Stichting voordekunst Nicolaas Witsenstraat 5 1017ZE Amsterdam

Wanneer het om substantiële bedragen gaat is het verstandig om de formulieren aangetekend te verzenden. Wij voeren de formulieren handmatig in, ook zijn er kosten verbonden aan de incasso opdrachten. Daarom rekenen wij een vergoeding van € 1,00 per incassoformulier. Deze kosten komen bovenop de fee van voordekunst en de gebruikelijke transactiekosten.

Let op het volgende:

- alleen volledig ingevulde, goed leesbare formulieren kunnen worden geïncasseerd - op de incassoformulieren moet een IBAN nummer worden ingevuld, wanneer er alleen een normaal (oud) rekeningnummer is ingevuld kunnen wij helaas niet incasseren - de handtekening is verplicht - alleen orginele formulieren kunnen door ons worden geïncasseerd (ingescande formulieren dus niet) - het incasseren duurt ongeveer twee weken, houd hier rekening mee in verband met de looptijd van je project - de incasso-opdracht wordt pas toegevoegd wanneer deze succesvol zijn uitgevoerd - via incassoformulieren kunnen geen tegenprestaties worden geselecteerd - houd zelf een lijst bij met e-mail adressen, contactgegevens, bedragen en tegenprestaties van de donaties via de incassoformulieren

Heb je nog vragen? Neem contact op met Kristel.

* ben je met je project aanwezig tijdens eigen voordekunst evenementen zoals voordekunst live! of partnerlanceringen dan regelt Stichting voordekunst de incassoformulieren voor je. De kosten zijn in dit geval niet van toepassing.

© 2016