Met jouw hulp kunnen we samen ervoor zorgen dat het kookboek 'Zoutbewust Koken en Eten' wordt gedrukt. Doneer nu en maak het mogelijk.
Wat Help mee met de financiering van mijn kookboek zoutbewust koken en eten. Door jouw financiële bijdrage kan ik de drukkosten van het boek betalen. Het boek is geschreven voor mensen die om medische redenen hun zout willen minderen. En voor gezonde mensen
Met jouw hulp kunnen we samen ervoor zorgen dat het kookboek 'Zoutbewust Koken en Eten' wordt gedrukt. Doneer nu en maak het mogelijk.
Wat
Help mee met de financiering van mijn kookboek zoutbewust koken en eten. Door jouw financiële bijdrage kan ik de drukkosten van het boek betalen. Het boek is geschreven voor mensen die om medische redenen hun zout willen minderen. En voor gezonde mensen die preventief minder zout willen eten. Te veel zout eten kan leiden tot hoge bloeddruk, schade aan je vaten en organen zoals nieren en hart. Het huidige aanbod van eten in de supermarkt maakt het ook lastig om je zoutinname te minderen. Daarom is alle informatie over hoe jij je zout inname kan verminderen heel waardevol.
Ik heb mede om die reden dit boek geschreven. In het boek staan 50 heerlijke zoutbewuste gerechten. Daarnaast geef ik ook tips hoe je zoutbewust kunt koken en eten.
Als dank voor jouw donatie kan je een gesigneerd exemplaar van het boek krijgen of een kookworkshop over zoutbewust koken en eten.
Uiteraard zijn er nog meer tegenprestaties. Hiernaast zien je welke tegenprestaties ik lever voor het gedoneerde bedrag. Je mag uiteraard ook doneren zonder een tegenprestatie.

Wie ben ik ?
Ik ben Taurai Becker ik kook al jaren zoutbewust. Ik heb in 2014 een nieuw hart gekregen en in 2017 heb ik mijn 2de niertransplantatie ondergaan. Als een uit de hand gelopen hobby post ik al sinds 2016 op mijn Youtube kanaal fijnproever video’s van gerechten die zoutbewust zijn. Omdat ik mezelf alles had aangeleerd wilde ik me op dit vlak verder ontwikkelen. Daarom heb ik een koks- en een patisserieopleiding afgerond. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd voor workshops en presentaties over zoutbewust koken en eten. Dit doe ik altijd met veel plezier. Toch valt mij op dat er niet veel boeken zijn over hoe jij je zout kan minderen. Dus besloot ik zelf een boek te schrijven om andere mensen tools te geven om smakelijk te blijven eten met minder zout.

Waarom en wanneer ?
Ik ben deze crowdfunding gestart omdat de kosten voor het laten drukken van het boek enorm zijn gestegen. De totale kosten zijn ruim 7000 euro. Zodra het doel is bereikt kan ik het boek naar de drukker sturen. De actie loopt tot en met begin februari en in maart kan dan het boek gereed zijn.
Social media kanalen
Youtube
Instragram
Facebook
Nieuwste donaties

Iemand
26-02-2023 15:30Wij zijn heel trots op jou !

Chantal van Heeswijk
17-02-2023 13:33Super goed. Gezonde zoutarme recepten

Koken met Elefteria
17-02-2023 10:23Een boek op eigen kracht uitbrengen is een hele klus. Ik hoop dat je boek snel in mijn boekenkast ligt.