Hoera!! Taurai Becker - Kookboek zoutbewust koken en eten is geslaagd!

Dankzij 77 donaties die samen € 7.414 opleverden voor Taurai Becker.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Kookboek zoutbewust koken en eten

De financiering van de drukkosten van het boek zoutbewust koken en eten.

Taurai  Becker
Taurai Becker

  • Hoera!

    Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

  •   Tip
    € 50 of meer
    Gesigneerd boek zoutbewust koken en eten

    Je krijgt het boek zodra deze is gedrukt thuis gestuurd. Ik zal elk boek persoonlijk signeren.

  • € 10 of meer
    Eeuwige dank

    Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

  • € 25 of meer
    Persoonlijk bedankje inclusief recept

    Je krijgt van mij een bedank mail. In deze mail deel ik een zoutbewust recept die niet in het boek, op mijn YouTube kanaal of website staat.

  • € 75 of meer
    Gesigneerd kookboek zoutbewust koken en eten inclusief kruiden zonder zout

    Je krijgt het boek zodra deze is gedrukt thuis gestuurd. Ik zal elk boek persoonlijk signeren. Ook krijg je van mij een kruidenmengsel zonder zout.

  • € 100 of meer
    Uitnodiging boekpresentatie inclusief boek

    Je krijgt van mij een persoonlijke uitnodiging voor mijn boekpresentatie. Tijdens deze boekpresentatie krijg je van mij het boek overhandigd. Momenteel ben ik nog de boekpresentatie aan het organiseren. De definitieve datum en locatie volgt nog per mail.

  • € 500 of meer
    Vermelding in het boek indien gewenst met een verwijzing

    Ter promotie van je eigen brand of merk wordt je in het boek genoemd. Hier bestaat de mogelijkheid om een klein stukje tekst of een QR -code met een (bedrijfs)link toe te voegen.

  • € 1.000 of meer
    (kook)workshop zoutbewust koken en eten

    In overleg geef ik een workshop over zoutbewust koken en eten.

  • Geen tegenprestatie

    Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023