Hoera!! Martine Nijhoff - BoomTelling is geslaagd!

Dankzij 80 donaties die samen € 8.372 opleverden voor Martine Nijhoff.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

BoomTelling

Een fototekstboek met 1288 portretten van bomen. Een onderzoek naar de relatie tussen de mens en de boom.

Martine Nijhoff
Martine Nijhoff
schrijver

Martine Nijhoff schrijft proza en scenario. Ze werkt ook aan projecten die beeld (fotografie) en tekst (geschreven en gesproken) combineren.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Het BoomTelling-boek

  Je ontvangt het boek, en een uitnodiging voor de presentatie, waar je het in ontvangst kunt nemen. Als je het boek liever thuisbezorgd krijgt dan kan dat ook.

 • € 10 of meer
  Dank je wel!

  Geweldig dat je dit project steunt. We nodigen je van harte uit voor de boekpresentatie en de expositie.

 • € 16 of meer
  Set kaarten

  Dank je wel! Je ontvangt een set van 3 handgedrukte kaarten. En een uitnodiging voor de boekpresentatie en de tentoonstelling.

 • € 75 of meer
  Het boek + een zaaisetje

  Heel veel dank! Je ontvangt het boek, een circulair zaaisetje in een handgedrukt zakje om zelf een eik op te kunnen kweken en een uitnodiging voor de boekpresentatie en de tentoonstelling. Je kan deze tegenprestatie ophalen tijdens de boekpresentatie of we sturen de tegenprestatie naar je toe.

 • € 80 of meer
  Het BoomTelling-boek en een BoomTelling poster

  Onze grote dank! Je ontvangt het boek, en een exclusieve BoomTelling poster. Ook krijg je een uitnodiging voor de presentatie, waar je het boek en de poster in ontvangst kunt nemen. Wil je boek en poster liever thuisbezorgd krijgen? Dat kan ook.

 • € 175 of meer
  Het BoomTelling-boek en een Fine Art Print

  Je ontvangt het BoomTelling-boek en een Hahnemühle Fine Art Print uit het werk van Anders Veltkamp. Formaat 20x30 cm.. Je krijgt ook een uitnodiging voor de boekpresentatie waar je het boek en print in ontvangst kunt nemen. Of je krijgt het thuisbezorgd. Het werk van Anders is te zien op www.finestrini.com.

 • € 573 of meer
  Verblijf op I Commedianti

  Heel erg veel dank! Als tegenprestatie bieden we je een verblijf van 5 nachten voor 2 personen op I Commedianti, in een 2 persoonskamer met eigen badkamer, inclusief ontbijt en een welkomstdiner. We zullen je rondleiden in het bos, over de olijfgaard en de wijngaard en alles vertellen over onze mooie plek. Natuurlijk zul je ook onze wijn en olijfolie proeven. Reiskosten niet inbegrepen. En natuurlijk ontvang je 1 exemplaar van het boek.

 • € 999 of meer
  Een BoomTafel

  Een tafel met een verhaal: gemaakt van een grote eik die in een storm is omgewaaid. Van een van de planken die uit de stam zijn gezaagd, is deze tafel gemaakt. Er is voor deze tafel dus geen boom omgezaagd. Het onderstel is gesmeed door Bert Meister van de bekende Amsterdamse familie van smeden. De afmetingen zijn: 175 cm lang, 60 cm breed en 45 cm hoog. En ook ontvang je een exemplaar van het boek.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023