Hoera!! Koers - KOERS - korte film is geslaagd!

Dankzij 58 donaties die samen € 8.565 opleverden voor Koers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

KOERS - korte film

Een coming-of-age film over het afscheid nemen van je ouders als zesjarig kind op het schippersinternaat.

Koers
Koers
Korte Film

Een film van Fer van der Hoff gemaakt binnen het collectief van Studio Tinus

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Matroos

  Bedankt voor al het harde werken op het dek! Als dank ontvang jij een tijdelijk linkje van de film voor een thuisbioscoopje.

 • € 15 of meer
  Lichtmatroos

  Bedankt voor jouw bijdrage om het schip varende te houden! Als dank krijg je een persoonlijk bedankje van onze crew!

 • € 75 of meer
  Volmatroos

  De grotere reparaties en ondersteuningen zijn voor jou geen probleem! Als dank krijg je naast een linkje ook een mooie ansichtkaart van een still uit de film met een persoonlijk bedankje. Vergeet niet je naam te spotten in de aftiteling!

 • € 100 of meer
  Baksmeester

  Een echte rots in de branding om het schip op koers te houden, dat ben jij! Als dank ontvang je een mooie filmposter met de handtekeningen van de cast! Natuurlijk is ook jouw naam van de partij in de aftiteling en ontvang je een linkje om van de film te genieten!

 • € 250 of meer
  Kwartiermeester

  Door jouw inzet is het schip voorzien van alle voorraden om op koers te blijven. Graag nodigen wij jou en één gezelschap uit op de première avond. Als dank krijg je naast het linkje nog een persoonlijke cadeautje gerelateerd aan de film en een 'mede mogelijk gemaakt door steun van' credit in de aftiteling.

 • € 500 of meer
  Dekofficier

  Jij bent een van de belangrijkste personen om ons schip reilende en zeilende houden, een indrukwekkende prestatie!! We bieden je graag een inspirerende avond aan waarin wij een filmvertoning bij jou organiseren, of een workshop naar keuze: Wil jij beter leren schrijven, produceren of wil je meer weten over regie? Let us know en wij regelen het voor je. We zien je sowieso op de première avond met twee anderen en je krijgt de film van ons overhandigd.

 • € 1.000 of meer
  Schipper

  Jij bent de belangrijkste persoon om het schip varende te houden! Je bent een partner van de zaak en dat erkennen wij met alle dankbaarheid! In alle media-uitingen wordt je als partner genoemd en zien we je graag met vier anderen terug op de speciale première avond. Daarnaast bieden wij je een middagje meevaren op een binnenvaartschip en een gesigneerd scenario door de regisseur!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023