Hoera!! Jolande van Gorssel - Een splinter in de ziel is geslaagd!

Dankzij 65 donaties die samen € 4.513 opleverden voor Jolande van Gorssel.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Een splinter in de ziel

Oorlogsgeheimen ontrafeld, hoe levens voorgoed veranderden door de Bijzondere Wet na WO2.

Jolande van Gorssel
Jolande van Gorssel
Beginnend schrijver

Mijn naam is Jolande van Gorssel-van Raai (Brummen 1957) gehuwd en moeder van een prachtige dochter en trotse oma van twee kleinkinderen.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 28 of meer
  Een exemplaar van mijn boek

  Dank voor jouw bijdrage aan dit project. Je krijgt mijn gesigneerde boek thuisgestuurd, zonder kosten. Bedankt voor jouw steun!

 • € 10 of meer
  Vrije donatie

  Je wilt mijn missie steunen, maar hoeft geen tegenprestatie. Tof dat je wilt bijdragen!

 • € 30 of meer
  Schilderij gemaakt door de schrijver (klein)

  Een uniek schilderij gemaakt door de schrijver, gratis opgestuurd naar een adres in Nederland om steun te geven aan het project. Kijk hier: https://www.facebook.com/SplinterindeZiel Fantastisch, dankjewel!

 • € 55 of meer
  Twee exemplaren van het boek Een splinter in de ziel

  Je ontvangt twee gesigneerde exemplaren van het boek Een splinter in de ziel, incl. verzendkosten. Een voor jezelf en een om cadeau te doen, met een persoonlijke tekst. Hiermee help jij mee aan de realisatie van het verhaal wat verteld moet worden. Dank voor je steun!

 • € 80 of meer
  Meet & Greet

  Kennismaken met de schrijver onder het genot van een kopje koffie of thee op locatie, de plek waar het verhaal zich heeft afgespeeld. Het boek wordt door mij ter plekke gesigneerd en overhandigd. Ik kijk er naar uit!

 • € 80 of meer
  Schilderij van de schrijver (groot)

  Een uniek schilderij gemaakt door de schrijver, gratis opgestuurd naar een adres in Nederland om steun te geven aan het project. Kijk hier: https://www.facebook.com/SplinterindeZiel Super bedankt!

 • € 125 of meer
  Een exclusief etentje bij de schrijver thuis

  Je komt (eventueel met nog iemand) gezellig een avondje eten en borrelen bij mij thuis aan de Veluwezoom. Stel je vragen over mijn boek, onderzoek en over het schrijfproces. Vanzelfsprekend overhandig ik jou een gesigneerd exemplaar. En mijn dank voor jouw steun is groot!

 • € 175 of meer
  Fietsrondje langs beschreven plaatsen

  Een fietsrondje (2 pers.) langs de belangrijkste beschreven plekken met de schrijver. Na afloop een drankje en een bitterbal in het hotel dat op de plek gekomen is van het pension uit het boek. Uiteraard ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek.

 • € 500 of meer
  Een overnachting op locatie van het verhaal

  Je hebt een arrangement (voor 2 personen) in het hotel waar destijds het pension heeft gestaan; een diner bij kaarslicht, overnachting met een uitgebreid ontbijt buffet. Een fietsronde met de schrijver langs de beschreven plekken in het boek, zoals bijv. de vluchtroute, de directe omgeving van het pension maar ook de waanzinnig mooie sprengen. En vanzelfsprekend een gesigneerd exemplaar van het boek. Mijn dank is oneindig groot en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023