project home 0 updates 12 donateurs

Zeven Zonden

door 7 Zonden
 • Lieve cultuurminnende donateur,
   
  Waar hebben je jouw donatie voor nodig?
  Voor het programmeren van de jonge, professionele kunstenaars hebben wij geld nodig. De financiën voor de faciliteiten daaromheen hebben we al bij elkaar kunnen sprokkelen, maar we willen deze aanstormende succesvolle jonge kunstenaars ook een passende vergoeding kunnen bieden voor hun harde werk. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Met name de dansgroep ‘Vloeistof’ heeft veel profijt van een financiële vergoeding in verband met de onkosten. Maar we streven er natuurlijk naar de andere kunstenaars ook tegemoet te komen. Het zijn immers geen makkelijke tijden voor startende professionals in deze sector. Deze kunstenaars vormen het middelpunt van de tentoonstelling Zeven Zonden. Jouw donatie maakt dit mogelijk.
   
  Voor een impressie van Vloeistof, bekijk het filmpje:
  http://www.vloeistof.nl/youtube/64

  Wie zijn wij:
  Wij zijn vijf enthousiaste, strijdlustige en hardwerkende liefhebbers van kunst en cultuur, allemaal op onze eigen manier. We willen out of the box denken, en geloven niet in de broekriem aantrekken. Wel in genieten, je passie uitvoeren en als dat betekent dat we zondigen, dan doen we dat met volle overgave.
   
  Wat doen wij:
  Wij combineren alles waar we van houden in een actieve tentoonstelling. Jawel, deze term hebben we, ijdel als we zijn, zelf ingevoerd. Alleen op deze manier kunnen we alle mooie dingen in het leven samenbrengen. Op de vooravond van een ongetwijfeld spectaculair weekend hoeft ons publiek niets te missen. Zeven Zonden bestaat uit een expositie van dans, spoken word, fotografie en beeldende kunst. Wij willen alles, ook hebzucht is ons niet vreemd. Ondertussen wordt het publiek verleid tot zondigen, het thema van de avond en van het werk van de kunstenaars.
   
  Voor meer informatie over Zeven Zonden;
  www.facebook.com/7zonden
  zondenvandekunst@gmail.com

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

project van 7 Zonden

... (meer)

Dit project is 100% voordekunst
€ 530 doel van € 525 bereikt
12 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.