project home 2 updates 59 donateurs

Beelddragers X10

door Beelddragers Amsterdam
 • Beelddragers is een platform voor talent, met liefde voor beeld en haar maker. Beelddragers ontwikkelt initiatieven waarin beeld van veelbelovend talent centraal staat. Een van deze initiatieven is X10 (keer tien). Over een periode van tien maanden vragen wij iedere maand een andere maker op zoek te gaan naar een verhaal dat hem of haar inspireert en om hier een beeld te maken.

  Beelddragers interviewt de makers en schrijft hun verhalen op. In het weekend van vrijdag 29 november combineren we deze beelden + de verhalen in een groepsexpositie. De opening vindt plaats op donderdag 28 november van 18:00 tot 22:00 bij bar/café Toren op het Overhoeksplein in Amsterdam (naast Eye).

  Dennis Duijnhouwer, Thijs Zweers, Adriana Bogdanova, La Bolleur, Thomas van Linge, Father Futureback, Ola Lanko, David de Jong, Dayna Casey en Roselien Beerten gingen dit jaar voor ons op zoek naar zo’n verhaal. Vanaf 28 november is hun werk te bezichtigen en te koop tijdens X10. We verkopen de beelden samen met het verhaal voor 50,- per beeld in een oplage van 30. Een toegankelijke prijs voor iedereen omdat we het belangrijk vinden dat veel mensen in aanraking komen met bijzonder werk van jong talent.

  Door jullie donaties kunnen wij materiaal aanschaffen voor de opbouw van deze en toekomstige exposities. Houten schotten, belichting, kwalitatieve prints. Materialen die we hard nodig hebben om onze platformfunctie uit te kunnen oefenen.

  Maar er is meer. We willen het concept X10 ook online uitbouwen. Door jullie donaties kunnen we onze website updaten en een online galerie toevoegen. Op deze manier kunnen we het hele jaar door bijzonder werk van jong talent in een online galerie te koop aanbieden. Dus doneer nu! Help Beelddragers de winter door.
   
  www.beelddragers.nl
  www.facebook.com/Beelddragers

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

Beelddragers Amsterdam
project van Beelddragers Amsterdam

Beelddragers is een platform voor talent, met liefde voor beeld en haar maker. Beelddragers ontwikkelt nieuwe initiatieven waarin beeld van veelbelovend talent centraal staat. We tonen thema’s in beeld en tekst. Dit kan online en offline, in de ... (meer)

Dit project is 135% voordekunst
€ 3.704 doel van € 2.750 bereikt
59 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.