project home 2 updates 2 donateurs

Geboorterecht Deel 1 - Schaduwbestaan

door Theatergroep BoT
 • Theatergroep BoT gaat de uitdaging aan! Dit doen wij door een uniek project in Nederland op te zetten. Een theatervoorstelling en een drama serie van hetzelfde verhaal. Waarom? Wij willen laten zien dat “amateur” niet onder hoeft te doen voor “professioneel”. Tot nu toe hebben wij geen gebruik gemaakt van subsidies van de overheid, alles wat wij maken schrijven en produceren wij geheel op eigen kosten. Dit project willen wij groots aanpakken, wij vinden namelijk dat het een prachtig verhaal is dat hopelijk mensen inspireert om zich niet tegen te laten houden door woorden als “amateur” en “professioneel”.
   
  Voor meer informatie over Theatergroep BoT kunt u terecht op: www.b-o-t.nl


   
  GEBOORTERECHT
   
  Geboorterecht is een trilogie waar sinds 2009 aan gewerkt wordt. Momenteel wordt er hard gewerkt aan deel twee, maar deel één is volledig af.
   
  Waarom wordt er al zo lang aan gewerkt? Omdat ik als schrijver van de trilogie niet alleen een script wilde maken, maar een nieuwe wereld. Alles in de geboorterecht trilogie is uitgewerkt en origineel: de namen, de landen, gebruiken, godsdienst en zelfs de volledige geschiedenis van ieder personage. Alles is tot in detail uitgewerkt om een zo levendig mogelijke beleving te creëren voor de kijker.
   
  Voor meer informatie over de Geboorterecht trilogie: www.geboorterecht-trilogie.nl

   
  HET PROJECT
   
  Wij geloven in dit project! Het is een goed uitgewerkt geheel dat op meerdere vlakken werkt.
   
  In 2014 hoopt theatergroep BoT het eerste deel uit de Geboorterecht trilogie, in theaters te spelen. Maar, onze ambitie reikt verder dan dat. Wij geloven namelijk zó sterk in Geboorterecht dat we zeker weten dat er meer in zit. Toen zagen we een unieke kans: een drama serie. Nederland kent geen drama serie in dit genre, en Geboorterecht leent zich hier perfect voor.
   
  5 afleveringen van 30 á 40 minuten per deel. Wij willen, om te starten een proef pilot maken en met dit product meerdere partijen te enthousiasmeren. Het is de bedoeling dat de serie zowel op (regionale) televisie en op internet te bekijken is. Door dit grootschalig aan te pakken hopen wij meer aandacht te krijgen voor “amateur kunst”. Daarnaast geloven wij zodanig in Geboorterecht dat wij het het waard vinden om een zo groot mogelijk publiek dit project te tonen.
   
  De voorstelling hopen wij in November 2014 te spelen. In Maart beginnen de repetities.
   
  De planning is om de voorstelling en de serie gelijk aan elkaar te laten lopen. Op deze manier speelt Geboorterecht op verschillende manieren op hetzelfde moment. Mensen die niet van theater houden of die de financiële middelen niet hebben om een theatervoorstelling te bekijken, kunnen het verhaal toch zien, middels de serie. Op deze manier kunnen we een groter publiek bereiken.
  Verder willen wij de media opzoeken met dit project. Door (regionale) media te betrekken hopen we meer aandacht te krijgen voor dit project.
   
  Momenteel (10-10-2013) staan er audities gepland voor de spelers voor zowel de serie als de voorstelling. Er is een onwerkelijke animo bij acteurs en actrices om deel te nemen aan dit project. Daarnaast zijn wij momenteel hard op zoek naar crewleden voor de serie. Iedereen werkt belangeloos mee omdat zij ook de kansen zien van deelnemen aan dit unieke project. 

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

project van Theatergroep BoT

... (meer)

2%
GEDONEERD
Provincie Gelderland
PARTNER
€ 110
VAN € 6.000
394
dagen geleden
Financiering afgelopen.

Financiering is succesvol wanneer € 6.000 is bereikt