Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 25 of meer
DVD & STREAMING

Naast onze eeuwige dank, ontvang je de DVD en een link naar de online streaming van Lebensraum de film. Pre-order the DVD.

verwachte levertijd 01 april.

  Tip
€ 60 of meer
DVD presentatie

Dank je wel!! Je krijgt niet alleen de DVD, maar we nodigen je heel graag uit voor de lancering van de film in mei 2020 in onze studio in Weesp. You'll get an invite to the DVD launch party in our studio in Weesp.

verwachte levertijd 01 mei.

€ 100 of meer
Ontvangst in onze studio bij een openbare repetitie

Als dank krijg je sowieso de DVD voor Lebensraum, maar we ontvangen je ook graag een keer in onze studio in Weesp voor een open repetitie van onze nieuwste voorstelling. You'll get the DVD, and we also welcome you in our studio in Weesp (near Amsterdam) for a behind the scenes look of Syzygy.

€ 250 of meer
Ontvangst bij de opnamedag en voorstelling

Geweldig!! Behalve al het bovenstaande, ontvangen we je graag bij de opnamedag op 11 februari in Hoorn met de hele artistieke cast en crew van Lebensraum. Het wordt hoe dan ook gezellig en interessant. Wij zorgen voor een hapje en een drankje; jij hoeft alleen maar aanwezig te zijn en een hele toffe dag te hebben! Absolutely fantastic!! We gladly welcome you on 11 February in Hoorn on the set of Lebensraum the movie :)

€ 1.000 of meer
Plus premièrekaarten voor Syzygy

We zijn er een beetje stil van,... Je bent van harte welkom bij de filmopname, en natuurlijk krijg je de DVD. Als extraatje nodigen we je ook van harte uit op de première van onze volgende voorstelling SYZYGY die in april gaat spelen. Amazing!! You'll get all of the above, and we invite you to the premier of Syzygy in April 2020.

"Thank you very much! Ontzettend bedank voor de steun!"
- Jakop Ahlbom Company

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019