Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 35 of meer
Gesigneerd Boek / Signed Book

Je koopt vooraf het nieuwe boek, en het ligt gesigneerd voor je klaar zodra het gepubliceerd is.

€ 50 of meer
Gesigneerd Boek / Signed Book + Terror Times

Naast het boek, krijg je een van de laatste 5 exemplaren van The Terror Times, mijn eerste publicatie die al sinds 2009 niet meer te krijgen is.

€ 70 of meer
Boek + Print

Naast een gesigneerd exemplaar van het boek ontvang je een gesigneerde print in oplage van 25 van 25x30cm van een van Thomas' laatste werken.

  Tip
€ 145 of meer
Boek + Werk (WTf, 2009), 30x20cm op Dibond!

Een van mijn oude werken voor het eerst in de verkoop, glossy kleurafdruk van 30x20cm op Dibond. Zie updates voor een afbeelding! Plus het boek.

€ 150 of meer
5x book, gesigneerd

Cadeaus voor de komende 4 verjaardagen, en eentje voor jezelf - koop nu 5 boeken in 1 keer met dikke vette korting!

€ 170 of meer
Surprise Attack + boek

Naast het gesigneerde boek, krijg je een verrassing op maat van Thomas - hij cureert voor de eerste 11 kopers van dit pakket een een speciaal cadeau. Na een korte informatieuitwisseling zal Thomas op zoek gaan naar een boek van een andere maker, een klein werk, of iets anders wat bij de koper past.

€ 220 of meer
Boek + Grote Print

Naast een gesigneerd exemplaar van het boek ontvang je een gesigneerde print in oplage van 10 van 60x40cm van een van Thomas' laatste werken.

€ 499 of meer
Origineel werk - 30x40cm

Deze speciale edities zijn gemaakt in het kader van deze crowdfunding, en zullen alleen tijdens deze periode voor deze prijs beschikbaar zijn. Het zijn collages met diverse printtechnieken, archiefmateriaal en teksten. Van elk werk is er maar 1. Er zijn slechts 10 unieke werken in dit formaat beschikbaar. In aluminium lijst met anti-reflectie glas. Inclusief het boek uiteraard! - Zie updates voor de eerste werken.

€ 799 of meer
Origineel werk - 40x60cm

Deze speciale edities zijn gemaakt in het kader van deze crowdfunding, en zullen alleen tijdens deze periode voor deze prijs beschikbaar zijn. Het zijn collages met diverse printtechnieken, archiefmateriaal en teksten. Van elk werk is er maar 1. Er zijn slechts 5 unieke werken in dit formaat beschikbaar. In aluminium lijst met anti-reflectie glas. Inclusief het boek uiteraard! - Zie updates voor de eerste werken.

"Enorm bedankt voor je bijdrage! Echt te gek dat het boek weer een stapje bij is. <3! Thomas"
- ThomK

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019