Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

35 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer

38 donaties

Je hoeft niets in ruil voor je donatie, maar helpt ons wel op weg. Dank daarvoor!

€ 25 of meer

70 donaties

Maak eens een ander blij! Wij versturen een Kakkerlakje naar keuze naar jouw uitverkorene (de volledige titellijst mailen we je nog). Natuurlijk krijg je er zelf ook eentje én ontvang je twee kaartjes voor ons fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 35 of meer

69 donaties

Ontvang 2 Kakkerlakjes naar keuze (de volledige titellijst mailen we je tzt) en een set limited edition prenten (12 stuks) met illustraties uit de boekjes. Natuurlijk krijg je ook twee kaartjes voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 45 of meer

2 donaties

Ideaal voor winkeliers! Ontvang zes luxe cederhouten bewaarboxen en een set limited edition prenten (12 stuks) met illustraties uit de boekjes. Natuurlijk krijg je ook twee kaartjes voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 50 of meer

18 donaties

Ontvang hét kakkerlakjesshirt (twv 37,50) dat Karin van Plotz voor ons ontwierp. Natuurlijk krijg je ook een Kakkerlakje naar keuze én twee kaartjes voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 75 of meer

9 donaties

Ontvang negen Kakkerlakjes naar keuze (de volledige titellijst mailen we je tzt). Natuurlijk krijg je ook twee kaartjes voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

€ 95 of meer

1 donatie

ORIGINELE ZEEFDRUK 'KOM TERUG' van MARA PICCIONE Handgemaakte zeefdruk In genummerde oplage van 20 gesigneerd en genummerd 4 lagen 24 x 30 cm Naast de zeefdruk ontvang je twee exemplaren van het Kakkerlakje dat Mara maakte op basis van de songtekst 'Kom terug' van Spinvis en een set limited edition prenten (12 stuks) met illustraties uit de boekjes. Natuurlijk krijg je ook twee kaartjes voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 100 of meer

40 donaties

Je ontvangt een cederhouten verzamelbox, gevuld met twaalf Kakkerlakjes naar keuze (de volledige titellijst mailen we je nog). Om te koesteren of te versturen. Daarnaast krijg je een set limited edition prenten (12 stuks) en natúúrlijk krijg je ook twee toegangskaartjes voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 250 of meer

2 donaties

Wij versturen namens jou(w bedrijf) 30 Kakkerlakjes aan een doelgroep naar keuze (eenzame ouderen, mantelzorgers, je beste klanten/vrienden of anderen die mooie post verdienen), voorzien van een handgeschreven boodschap. Plus vier kaartjes voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live in Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 500 of meer

1 donatie

Wij versturen namens jou(w bedrijf) 30 cadeaupakketten (gebaseerd op het Kakkerlakje 'Soep helpt altijd' of 'Chocoladetherapie') aan een doelgroep naar keuze (eenzame ouderen, mantelzorgers, je beste klanten/vrienden of anderen die mooie post verdienen), voorzien van een handgeschreven boodschap. Plus vier kaartjes voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live in Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 1.000 of meer

5 donaties

Je krijgt van alle 32 Kakkerlakjes én van alle Kakkerlakjes die we ooit gaan maken twee exemplaren. Met genoeg cederhouten bewaarboxen om ze netjes te bewaren. En natuurlijk krijg je kaartjes voor jou en al je vrienden of collega's voor het fabuleuze lanceerfeest op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 2.000 of meer

0 donaties

We maken een Kakkerlakje in overleg, in een thema dat aansluit bij jouw bedrijf. Je ontvangt er 500: ideaal als eindejaars- of relatiegeschenk. Natuurlijk krijg je ook kaartjes voor al je vrienden en/of collega's voor het fabuleuze lanceerfestival op 6 september in Luxor Live, Arnhem.

"Dank, dank, dank, dank, DANK! Wat ontzettend tof dat hebt bijgedragen aan het succes van de Kakkerlakjes. Hopelijk zie ik je op 6 september!"
- Marije Sietsma

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019