Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

10 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer

12 donaties

Bedankt en ant kikes!

€ 25 of meer

7 donaties

Kies je voor deze optie? Fijn dat je ons steunt! Houd je brievenbus in de gaten, want we sturen je persoonlijk een bedankje in het Bildts.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 50 of meer

59 donaties

Voor dit bedrag ontvang je van ons de cassette met de vier handgebonden boekjes. Fijn dat je ons helpt Mooie Plaatsys te realiseren.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 75 of meer

8 donaties

Aanbieding! Grafische Bildtse kunst aan de muur? Kies voor deze optie en krijg het boek Mooie Plaatsys + de gehele set met 4 zeefdrukken. Op = op

€ 75 of meer

13 donaties

Kies je voor deze donatie dan krijg je behalve de cassette met vier handgebonden boekjes, ook - naar keuze - een fine art print uit het boek op A4-formaat.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 100 of meer

10 donaties

Heb je ook iets met het Bildt? Kies de cassette met vier handgebonden boekjes + een uitnodiging voor onze portretsessies met plaatsing van je portret in deel 4.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 250 of meer

6 donaties

Heeft u als bedrijf of organisatie een band met het Bildt? Cassette + portretsessie met plaatsing op 1 hele pagina in deel 4. Uw bedrijf wordt als sponsor vermeld in het colofon.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 500 of meer

3 donaties

Heeft u als bedrijf een band met het Bildt? Cassette + portretsessie met plaatsing op 2 hele pagina's in deel 4. Uw bedrijf wordt als hoofdsponsor vernoemd in het colofon.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 1.000 of meer

2 donaties

Interessant voor bedrijf of particulier! Voor dit bedrag staan wij als fotograaf een hele dag voor u klaar! Denk aan bedrijfsfoto's, reportage of feest + cassette.

verwachte levertijd 01 juli.

"Dankjewel! We zijn weer een stapje dichterbij het realiseren van Mooie Plaatsys. Deel je enthousiame vooral ook met anderen. Ant kikes!"
- Mooie Plaatsys

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2018