Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 20 of meer
Toegang tot het online concert

We nemen een van onze live-concerten met het CD-programma professioneel op (met video), en publiceren een korte versie hiervan straks speciaal voor een besloten online publiek. Zo kunt u het CD-programma in concertvorm meebeleven!

dec 2022 verwachte levertijd.

  Tip
€ 30 of meer
Ontvang de nieuwe CD thuis!

Zodra de CD klaar is, sturen we hem naar u op! Verzendkosten binnen Europa inbegrepen. [Pre-order CD - we will send it to you as soon as it is ready. Shipping within Europe included.]

jan 2023 verwachte levertijd.

€ 50 of meer
Ontvang de nieuwe CD thuis + toegang online concert

U ontvangt straks de fysieke CD bij u thuis, en u krijgt exclusieve toegang tot het korte online concert (met video) van een van onze live-uitvoeringen van het programma.

jan 2023 verwachte levertijd.

€ 100 of meer
Kamermuziek-coaching

Je krijgt een uur lang kamermuziek-coaching voor je eigen ensemble, door een van onze drie kernleden: Anne-Linde, Matthijs, of Elise. Bij wie, dat is natuurlijk uw eigen keuze! Locatie: in overleg.

nov 2022 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
Maak zelf de opname mee!

Heeft u altijd al willen weten hoe zo'n CD-opname in zijn werk gaat? We nodigen u graag uit om op de derde opnamedag (15 september) in Haarlem een uurtje van de opname mee te maken. Let op: er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar, omdat het muisstil moet zijn. Een bijzondere kans voor een exclusieve ervaring dus!

sep 2022 verwachte levertijd.

€ 300 of meer
Speel met ons mee!

We nodigen u uit om een uur lang samen met onze drie kernleden (Elise op viool, Anne-Linde op viola da gamba of cello, en Matthijs op trombone) muziek te komen maken. Enige basisvaardigheid op uw instrument is wel fijn, maar in principe is iedereen welkom! Repertoire in overleg, maar zo lang het met (een deel van) onze instrumenten kan, is alles mogelijk. U kunt alleen komen, of met maximaal 3 personen samen. Locatie regelen wij, in regio Den Haag.

jan 2023 verwachte levertijd.

€ 1.500 of meer
Mini-concert bij u thuis!

We komen bij u thuis (in Nederland) een concertje van 30 minuten spelen, met twee van onze musici. Natuurlijk nemen we ook de vers geperste CD voor u mee.

jan 2023 verwachte levertijd.

"Heel veel dank voor uw bijdrage! Thank you very much for your support!"
- Castello Consort

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2022