Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Geen tegenprestatie

Dank u wel voor uw bijdrage.

€ 25 of meer
Naamsvermelding

De naam van de donateur of de donerende organisatie wordt, indien u daar prijs op stelt, achter in het boek vermeld onder “Dit boek is mede mogelijk gemaakt door”.

  Tip
€ 50 of meer
Naamsvermelding + boek

De naam van de donateur of de donerende organisatie wordt, indien u daar prijs op stelt, achter in het boek vermeld onder “Dit boek is mede mogelijk gemaakt door”. Tevens ontvangt de donateur in november een exemplaar van "Zeg me waarom?"

€ 75 of meer
Naamsvermelding + gesigneerd exemplaar boek

De naam van de donateur of de donerende organisatie wordt, indien u daar prijs op stelt, achter in het boek vermeld onder “Dit boek is mede mogelijk gemaakt door”. Tevens ontvangt de donateur in november een gesigneerd exemplaar van "Zeg me waarom?"

€ 100 of meer
Naamsvermelding + gesigneerd exemplaar boek + uitnodiging boekpresentatie

De naam van de donateur of de donerende organisatie wordt, indien u daar prijs op stelt, achter in het boek vermeld onder “Dit boek is mede mogelijk gemaakt door”. Daarnaast ontvangt de donateur een gesigneerd exemplaar van "Zeg me waarom?" en een uitnodiging voor de boekpresentatie/tentoonstelling

€ 250 of meer
Uw persoonlijke ervaring: geschreven door Marjan + gesigneerd exemplaar boek

Naast de naamsvermelding in het boek, een gesigneerd exemplaar van "Zeg me waarom?" en een uitnodiging voor de boekpresentatie/ tentoonstelling, zal Marjan Spelbrink een persoonlijke ervaring van u verwoorden op papier.

€ 500 of meer
Een persoonlijke ervaring in woord en beeld + gesigneerd exemplaar boek

Naast de naamsvermelding in het boek, een gesigneerd exemplaar van "Zeg me waarom?" en een uitnodiging voor de boekpresentatie/ tentoonstelling, zullen Marjan Spelbrink en Emilio Veendorp een persoonlijke ervaring van u vertalen in woord en beeld.

€ 1.000 of meer
Een diner op een bijzondere locatie met Marjan en Emilio

Tijdens een diner op een bijzondere locatie kunt u kennismaken met de schrijfster en de beeldend kunstenaar. Zij zullen u persoonlijk een exemplaar van "Zeg me waarom?" overhandigen en u vertellen over de motivatie en totstandkoming van het boek.

"Dank u wel voor uw bijdrage. Wij hopen dat "Zeg me waarom?" mede door uw donatie gerealiseerd kan worden."
- Boek: Zeg me waarom?

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2022