Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 15 of meer
Eigen bijdrage

Fijn dat je bijdraagt! Niet alle portemonnees zijn even groot. Alles wat je kan missen draagt bij aan een duurzamere toekomst.

€ 25 of meer
INTIMATE FRIEND: tattoo of sexy poster

Be an intimate friend of MUSA en ontvang een BA-NA-NA'S tattoo of sexy poster: Hou jij van tattoos, maar hoeft het niet voor altijd op je lichaam te zitten? Wij hebben de oplossing! Je ontvangt een van onze special contemporary tattoos. Of ontvang een mooie sexy poster van onze geweldige undies waarin we al het vrouwelijke vieren! Alvast bedankt voor deze mooie bijdrage!

mrt 2022 verwachte levertijd.

€ 40 of meer
INTIMATE TALKS

Ben jij een taboe doorbreker? Vergroot je kennis over de achtergrond van maatschappelijke taboes over sex, gender en het lichaam. Start het gesprek met bekende experts, ervaringsdeskundigen en MUSA-fans. Let's get initmate! Ben je er bij? Verbreed je kennis, deel je verhaal en investeer tegelijkertijd in een duurzame toekomst!

jan 2022 verwachte levertijd.

€ 52 of meer
UNDIE NEW COLLECTION

Geweldig! Je bent de eerste voor de pre-order van de nieuwe collectie! Jij maakt deze collectie mogelijk. Het is nu alleen nog even wachten. Na een succesvolle crowdfunding zal MUSA samen met jouw voorkeuren, haar tweede collectie ontwerpen. Wij verwachten deze collectie in september uit te kunnen brengen! Kan je niet tot dan wachten? Kies voor de eerste 100 undies voor 100,- De voorkeur van design, kleur en maat worden na de succesvolle Crowdfunding doorgegeven.

okt 2022 verwachte levertijd.

€ 70 of meer
EXCLUSIVE FARMTOUR

Waarom zijn bananen krom? Het MUSA team legt het je graag persoonlijk uit. In haar virtuele bananen farm tour, Je wordt meegenomen naar de bananenplantage in India tot de bananenkas in Ede. Ervaar hoe de nieuwste textiel innovatie tot stand komt en maak kennis met de boeren. Alvast bedankt voor deze mooie bijdrage, samen creëren we een duurzame toekomst!

apr 2022 verwachte levertijd.

  Tip
€ 100 of meer
THE FIRST BANANA UNDIES!

Een echt collectors item voor jou of je intimate friend! Ontvang één van de 100 eerste bananen undies ter wereld en draag bij aan your comfort, sexy and our future🍌. De productie zal van start gaan na een succesvolle crowdfunding, maar je ontvangt nu al jouw MUSA bewijs van aankoop van het collectors item! Het perfecte cadeau voor de feestdagen! De voorkeur van design, kleur en maat worden na de succesvolle crowdfunding doorgegeven.

mei 2022 verwachte levertijd.

€ 200 of meer
BUSINESS TALK

MUSA komt langs bij jouw organisatie! Ons team kijkt ernaar uit om de waarde van het MUSA-verhaal en een duurzame textiel toekomst te delen. Het ontwikkelen van onze eigen supply chain met het alternatieve textiel gemaakt van bananen heeft ons veel geleerd over duurzaamheid en circulaire innovatie. We hebben ervaring met de volgende onderwerpen: - Duurzaamheid in product & supply chain; - Design thinking, duurzame innovatie & het creatieve proces. - Marketing en sociale media strategieën. ⁠ De business talks worden aangepast op jouw gewenste formaat, invalshoek en datum/tijd. Tevens kunnen de talks in de vorm van een reeks gegeven worden.

jan 2022 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
NAAICURSES

Je eigen kleding ontwerpen en precies laten aansluiten op jouw lichaam? Alles weten over duurzaam textiel? Of je bestaande naai-skills perfectioneren? Onze fashion designer Loes kan het je allemaal leren. In drie middagen van 2 uur, begeleid ze jou in alles wat je wil weten over naaien en fashion design. We werken met een kleine groep van max. 3 voor optimale persoonlijke aandacht. Investeer in jezelf en in een duurzame mode-industrie!

jan 2022 verwachte levertijd.

€ 300 of meer
MUSA Shoot

Let's celebrate the comfortable & sexy you! Samen met het MUSA-team zetten we jou of een intieme groep in het zonnetje, tijdens een echte MUSA-shoot. De fotoshoot zal afgestemd worden op jouw wensen en voorkeuren.

jan 2022 verwachte levertijd.

"Voor een echte MUSA, Bedankt voor jouw bijdrage aan our future: Let's break with the old and create a new ideal: The comfortable you!"
- MUSA intimates

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2022