Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Tips 'Handstand tegen de muur'

Dankjewel! Ik stuur je per mail met veel plezier tips van Tanja voor het doen van een handstand tegen de muur.

mrt 2022 verwachte levertijd.

€ 25 of meer
Schrijfsel 'Alle Begin'

Als dank voor je donatie krijg je m'n handgeschreven schrijfsel 'Alle Begin' thuisgestuurd! (zie afbeelding)

mrt 2022 verwachte levertijd.

€ 50 of meer
Gesigneerde versie bundel 'Nieuwe Maan'

Hoera! Je krijgt 'Nieuwe Maan' thuisgestuurd, ik ga 'm persoonlijk signeren voor je!

mrt 2022 verwachte levertijd.

  Tip
€ 75 of meer
Bundel + Ticket Release avond do 3 mrt'22

Jaah! Jij bent verzekerd van een plekje op donderdag 3 maart 22 in theater de Lieve Vrouw (Amersfoort). Het belooft een supermooie kleinkunst cabaret liedjes gedichten avond te worden. Daarnaast krijg je als één van de eersten een gesigneerde versie van m'n bundel 'Nieuwe Maan'! (uiteraard afh van de maatregelen tzt, maar anders verplaatsen we het: 't gaat sowieso door)

mrt 2022 verwachte levertijd.

€ 100 of meer
Schrijfsel op maat

Oe superleuk dit! Heel gaaf dat je hiervoor kiest. Ook tof idee om kado te doen. Jij geeft me een onderwerp en paar steekwoorden, ik stuur jou een handgeschreven, op maat gemaakt schrijfsel in kenmerkende Tanjastijl.

mrt 2022 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
1,5uur privéles van Tanja

HOERA! We gaan samen aan de slag met: - schrijfles (hoe krijg je lichtheid en humor in je schrijfsels) OF - creativiteit (hoe kom JIJ verder met je creatieve droom) Ik zal je beglitteren met al m'n Tanja-energie en weet zeker dat je hierdoor stappen gaat zetten richting dat lied, dat boek, die voorstelling die je eigenlijk graag wilt maken. Ik zorg voor koffie en lekkers, we maken er samen een feestje van. (locatie; Amersfoort)

€ 500 of meer
Huiskameroptreden Cabaretvoorstelling

Aaah superleuk!! Ik kom voor jou en je vrienden/familie mijn muzikale cabaretvoorstelling 'Houdbaarheid' spelen. met liedjes, grapjes, serieuziteiten, alles erop en eraan. De thematiek sluit mooi aan op 'Nieuwe Maan'. Uiteraard krijg je ook een gesigneerde versie van de bundel. Het optreden kan ik onversterkt doen in kleinere ruimte, maar beschik ook over alle benodigdheden om evt versterkt te spelen. ZIN IN

€ 1.000 of meer
Workshop Humor (3 uur)

Workshop Humor: ✓ maak kennis met diverse humortechnieken : waarom is iets ‘grappig ’? ✓ ontdek waarom humor op de werkvloer hét speerpunt zou moeten zijn van iedere organisatie ✓ ga zelf aan de slag met creatieve schrijfopdrachten ✓ ontdek hoe jij kunt schrijven met lichtheid/humor ✓ leer elkaar beter kennen ✓ gegarandeerd gniffels en een glimlach op jullie gezichten Voor jou en je hele team kom ik een complete workshop Humor verzorgen. Deze wordt doorgaans heel positief beoordeeld:-) (heb ervaring in diverse sectoren: Heb inmiddels bijv. gewerkt met humor met mensen van ABN AMRO, Eriks Digital en de Vereniging voor Jonge Apothekers. (óók online mogelijk!)

"✨Oe wat lief!! Dankjewel voor je donatie! 🙏 Via mail houd ik je op de hoogte, of check: https://www.instagram.com/tanjaterbrake/ LIEFSELS"
- Tanja ter Brake

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2022