Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Bedankmail

Wat fijn dat jij mijn project wilt steunen! Je krijgt een bedankmail met daarin linkjes om het album te luisteren op Spotify, Deezer, Apple Music (iTunes) of YouTube.

€ 20 of meer
Single Huidhonger/Wiekslag

Dank je voor je mooie donatie! Je krijgt van mij een prachtig uitgevoerde vinylsingle met de nummers Huidhonger en Wiekslag erop, en daarbij een inlegvel met QR-codes om het album te luisteren op Spotify, Deezer, Apple Music (iTunes) of YouTube.

€ 40 of meer
Gesigneerde LP

Dank je voor je prachtige donatie! Je krijgt van ons de LP waar het allemaal om draait. Gesigneerd door mij, maar ook door producer Rob van Berlo en fotograaf Bianca van der Werf.

nov 2021 verwachte levertijd.

  Tip
€ 45 of meer
Exclusief Victoria! T-shirt

De ideale keus voor wie geen platenspeler heeft maar toch graag iets moois heeft! Op het T-shirt staan citaten uit de liedteksten van Victoria!, zoals 'zo licht in ‘t hoofd dat we niet zinken', 'raak me aan' en 'hinase hic enda thu, yeah'. Alles in het font dat ook op de LP gebruikt wordt. Wordt speciaal in jouw maat en model geleverd en waarschijnlijk kun je ook nog de kleur kiezen (uit de wat lichtere kleuren)!

€ 100 of meer
Gesigneerde LP met originele print

Wow, wat een fantastische donatie! Je hebt niet alleen de gesigneerde LP verdiend, maar krijgt ook een originele print van de foto van Bianca van der Werf (de complete foto zoals te zien op de achterkant van de hoes, in liggend formaat)

nov 2021 verwachte levertijd.

€ 150 of meer
Gesigneerde LP + persoonlijke video

Voor zo'n mooie donatie zijn bijna geen woorden. Daarom zing ik graag een persoonlijke videoboodschap voor je! En natuurlijk krijg je als de persing klaar is ook de gesigneerde LP.

nov 2021 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
Gesigneerde LP + optreden aan huis!

Ongelofelijk, wat een prachtige en bijzondere donatie. Ik wil je graag persoonlijk komen bedanken. Ik kom naar je toe en speel bij jou thuis een mini-optreden van vijf songs. Natuurlijk krijg je ook een gesigneerde LP! Optreden binnen de Randstad. In andere gevallen overleggen we over een passende tegenprestatie.

nov 2021 verwachte levertijd.

"Wat ontzettend leuk dat je mijn project sponsort! Ik hou je op de hoogte en natuurlijk krijg je je tegenprestatie van mij!"
- Frans van Hilten

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2021