Crowdfunden doe je bij voordekunst!

We helpen je stap voor stap naar een succesvolle crowdfundingcampagne.

start direct je campagne

Lees meer over crowdfunden in jouw discipline

Klik op het discipline van jouw keuze of scroll verder voor meer informatie

 

Crowdfunding begint bij een goed idee. Een idee waar je graag over vertelt. Want hoewel veel mensen denken dat de funding centraal staat, weten wij inmiddels wel beter: Het draait om de crowd, om draagvlak, om het publiek. Natuurlijk haal je geld op met je campagne, maar het vergroten van je zichtbaarheid en het vertellen van je verhaal zijn ook belangrijke resultaten.

En wij helpen je daar graag bij! Stuur ons je idee en je krijgt binnen 2 dagen feedback van een van onze experts.

 

De belangrijkste informatie

Hoe het werkt: Van aanmelding tot geslaagde campagne

Een campagne starten op voordekunst is heel simpel. Je beschrijft kort jouw crowdfundingcampagne. Wij kijken of het op voordekunst past en of het realistisch is. Dat laten we je binnen 2 werkdagen weten.

Als je idee op voordekunst.nl past, ga je jouw campagnepagina vullen met een video, tegenprestaties en tekst. Hierbij adviseert jouw contactpersoon je.

Ben je er klaar voor? Zodra jij en je campagne er helemaal klaar voor zijn zet je deze met 1 klik live. Vanaf dan kan er gedoneerd worden!

Persoonlijke begeleiding

Voor, tijdens en na de campagne krijg je persoonlijke begeleiding van onze projectmedewerkers, Mies en Laura. Zij geven advies en staan de gehele campagne voor jou klaar met tips, adviezen en goede raad. Daarnaast krijg je toegang tot de exclusieve voordekunst-academie: Een plek waar alle inside info beschikbaar wordt op het moment je het nodig hebt. Tips, inspirerende voorbeelden en informatie krijg je op een handige manier aangereikt. Zo kun je op je eigen tempo het proces doorlopen en weet je altijd wat de beste manier is om jouw doel te bereiken. Bij elke stap in het proces wordt relevante informatie voor je beschikbaar. Zo krijg je nooit teveel informatie en kan je toch gestructureerd je eigen campagne opzetten en uitvoeren. En bij vragen staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Matchfunding en onze partners

Als je als maker of instelling een creatief idee hebt dat je mogelijk wilt maken door middel van crowdfunding, dragen onze partners mogelijk bij door middel van een matchfundingbijdrage. Voor jou als maker betekent dit dat een deel van je doelbedrag via partners van voordekunst opgehaald kan worden tijdens je campagne. Bekijk hier onze partners.

Kosten

Voordat je campagne online komt betaal je een bijdrage van €100,00 (exclusief BTW). En alleen na een succesvolle campagne betaal je slechts 7% over het opgehaalde bedrag (exclusief BTW). Wat krijg je hiervoor?

Naast een betrouwbaar platform dat we continu verbeteren en ons persoonlijke advies voor tijdens en na je campagne, nemen we ook de financiële afhandeling van de crowdfundingcampagne voor onze rekening. Mede dankzij ons advies heeft voordekunst een van de hoogste slagingspercentages van alle crowdfundingplatforms: 80% slaagt. Bij het succesvol afsluiten van een campagne krijg je van ons een handig overzicht met alle donateurs, de tegenprestaties die ze hebben gekozen en hun e-mailadressen. En, niet onbelangrijk:  je donateurs betalen géén transactiekosten. Een donatie gaat direct naar jouw campagne. Bekijk hier rekenvoorbeelden. 


Dit maakten we samen mogelijk 

Het grootste netwerk van Nederland

507.104
donateurs

Het grootste netwerk van Nederland

Sinds onze oprichting in 2010

€ 51.419.538
gedoneerd

Sinds onze oprichting in 2010

Succesvol afgerond door onze makers

7.296
projecten

Succesvol afgerond door onze makers

Realiseren samen met jou hun projecten

6.611
talentvolle makers

Realiseren samen met jou hun projecten

6.611 makers hebben via voordekunst.nl én dankzij 507.104 donateurs inmiddels € 51.419.538 opgehaald waarmee 7.296 campagnes succesvol gefinancierd zijn.

Stuur vrijblijvend jouw idee in

Je krijgt binnen 2 dagen antwoord van een expert.

Stuur je idee in

Hulp nodig?

Onze partners dragen bij aan campagnes op voordekunst

Wij denken met je mee! Stuur vandaag nog vrijblijvend jouw idee in.

Vanaf het moment dat je je idee instuurt staan we voor je klaar via e-mail, chat en telefoon. Jij bepaalt het tempo en wij begeleiden je bij elke stap.

Stuur jouw idee in

Contact

Heb je een andere vraag? Stel hem dan via de chatmogelijkheid rechtsonder, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

© 2024