TG Timmerdier ‘Op zoek naar decor’

een project van TG Timmerdier — Nijmegen, Nederland
TG Timmerdier ‘Op zoek naar decor’

Theatergroep Timmerdier maakt muzikale, theatrale voorstellingen voor het hele gezin.

TG Timmerdier
TG Timmerdier
Theatermaker/actrice

Theatergroep Timmerdier is een samenwerking tussen Eva Timmermans en Andrea Diersen Wij maken educatieve, muzikale voorstellingen

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Exclusieve Timmerdier tas

  Je ontvangt een exclusieve, linnen tas met Theatergroep Timmerdier-logo, een polaroidfoto met de spelers en rekwisieten en een verrassing.

 • € 20 of meer
  Polaroid portret met spelers

  Op de foto met spelers en/of rekwisieten In het decor op de premiere op 24 mei 2020 ( entree kaartjes niet inbegrepen) Of een polaroid foto van de spelers en rekwisieten thuis gestuurd met een kleine verrassing.

 • € 100 of meer
  Vrijkaartje voorspeelvoorstelling

  Je krijgt een vrijkaart voor de voorspeelvoorstelling van ‘ Op zoek naar een oom’ op 17 mei 2020 om 14.30 uur in De Verspiegeling te Nijmegen & een verrassing! Dit is een (kleine zaal-)voorstelling voor genodigden, zoals programmeurs en cultuurcoördinatoren.

 • € 200 of meer
  VIP Vrijkaartje première

  Je krijgt een vrijkaart voor een VIP plek - met het beste zicht - op de première van ‘ Op zoek naar een oom’ op 24 mei 2020 om 14.00 uur in De Lindenberg te Nijmegen & een verrassing!

 • € 750 of meer
  We komen bij je spelen!

  Jij verzorgt de speelplek en wij komen de voorstelling ‘ Op zoek naar een oom’ voor je spelen, met alles erop en eraan! ( in of rondom Nijmegen) Dit mag bij jou thuis zijn, mits de speelplek 6m bij 6m bij 3m (breedte, diepte, hoogte) meet. Bij goede weersomstandigheden kan dit ook op een buitenlocatie plaatsvinden. Aantal toeschouwers in overleg.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020