Hoera!! Ibolya Moor - Van vloek tot boek! is geslaagd!

Dankzij 70 donaties die samen € 2.875 opleverden voor Ibolya Moor.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Van vloek tot boek!

Help mij mensen in hun kracht te zetten door ze kennis te laten maken met kwantumdenken.

Ibolya Moor
Ibolya Moor
Schrijfster

Van vloek tot boek

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 15 of meer
  Boek "De vloek van de Hongaarse familie Moór"

  Als de crowdfunding slaagt ben jij de eerste die een gesigneerde softcover uitvoering van het boek thuisbezorgd krijgt. Daarnaast krijg je mijn virtuele knuffel en mijn eeuwige dank.

 • € 20 of meer
  Hardcover uitvoering van het boek

  Ik ben zo blij met je bijdrage. De hardcovereditie is voor jou. Natuurlijk schrijf ik desgewenst een persoonlijk stukje op het voorblad. Mijn dank is eeuwig!

 • € 25 of meer
  Boek, lezing, meet and greet

  Speciaal voor jou organiseer ik een borrel waar ik een lezing van ongeveer 15 minuten zal houden. Daarna krijg je een kijkje achter de schermen van het schrijfproces. Natuurlijk ga je uiteindelijk met een gesigneerd exemplaar van het boek naar huis.

 • € 30 of meer
  Boek en handgemaakte boekenlegger gemaakt door lampwork artist

  Wat een fan! Dat verdient waardering. Je ontvangt een softcover uitvoering van het boek en een boekenlegger van handgemaakte glaskralen gemaakt door lampwork artist NIcoline Lenskens. Ze brandt de kralen zelf in de vlam van een speciale brander. Zie voor meer info haar website Jewels of Nile. Je krijgt het gesigneerde boek tezamen met de boekenlegger thuisgestuurd! Virtuele knuffels all over the place!

 • € 75 of meer
  Boek en uitnodiging op de boekpresentatie

  Ge-wel-dig dat je mij zo helpt om dit project te laten slagen. Als dank krijg je een uitnodiging voor de boekpresentatie én een gesigneerd boekexemplaar. Zien we elkaar daar?

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022