Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 25 of meer
Kairos

Bedankt! Kairos is ook van jou! Je ontvangt één van de eerste exemplaren.

verwachte levertijd 01 juni.

  Tip
€ 60 of meer
Pentekening

Dank je wel! Je ontvangt een exemplaar van Kairos én een bijzondere afdruk van de pentekening die illustrator Daphne van Mourik speciaal voor Kairos maakt.

verwachte levertijd 01 juni.

€ 100 of meer
Stapelblaadje

Wat een verrassing. Dank je wel! Je ontvangt twee exemplaren van Kairos, zodat je nog iemand kunt verrassen. Én je krijgt het prachtige papieren 'Stapelblaadje' van de Bloemenier cadeau. Een bloem met minstens zoveel laagjes als Kairos.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 250 of meer
Vulpen

Wauw. Dank je wel. Je ontvangt twee uitgaven van Kairos. Met daarbij Imma's favoriete vulpen, zodat je direct kunt beginnen met schrijven,

verwachte levertijd 01 juni.

€ 500 of meer
Tumos

Fantastisch! We zijn je zo dankbaar! Nu komt Kairos écht dichtbij. Je ontvangt twee edities van Kairos én een unieke druk van 'Tumos', de bundel met korte verhalen die Imma schreef tijdens haar ongewilde levenspauze. En als je dat wilt, komt ze daar graag een keer uit voorlezen op een passend moment.

verwachte levertijd 01 september.

€ 750 of meer
Workshop

In het dagelijks leven is Imma speechcoach. Tijdens een zomerse middag in Den Haag, vind je woorden voor jouw eigen verhaal. En het leuke is: je mag iemand meenemen! Natuurlijk gaan jullie allebei naar huis met een editie van Kairos.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 1.000 of meer
Stilte

Dit hadden we niet durven hopen. We zijn er stil van. Dank je wel. Je ontvangt maar liefst drie edities van Kairos. En twee keer de unieke bundel 'Tumos'. En je mag een extra portie liefde uitkiezen: een door Imma's moeder gebreide col, een door vriendin Lotte gemaakte babydeken óf de originele Kairos pentekening van illustrator Daphne van Mourik.

verwachte levertijd 01 september.

"Dank je wel! We zijn ontzettend blij dat je ons helpt om Kairos te laten ontstaan. Van wens naar werkelijkheid. Fijne dag!"
- Studio Immens

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2020