Hoera!! Starlight Boulevard - Pippin! is geslaagd!

Dankzij 76 donaties die samen € 2.708 opleverden voor Starlight Boulevard.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Pippin!

Help jij Starlight Boulevard met hun uitvoering van Pippin de musical?

Starlight Boulevard
Starlight Boulevard
Musicalvereniging

Wij zijn een musicalvereniging die graag innovatief en origineel muziektheater maakt.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 20 of meer
  Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

 • € 10 of meer
  Buttons

  Ik wil dit project graag steunen en ontvang graag een setje exclusieve Starlight Boulevard buttons! (De buttons zijn op te halen in het Fulcotheater bij een van de voorstellingen, vergeet dus geen kaartje te kopen!)

 • € 33 of meer
  Toi toi'tje

  Ik wil dit project graag steunen en schrijf graag een toitoi'tje voor mijn sterspeler in het programmaboekje. (Laat hiervoor je toitoi'tje achter als reactie bij je donatie)

 • € 50 of meer
  Pruik

  Ik wil dit project graag steunen en mijn sterspeler voorzien van een pruik. Ik ga graag na afloop van een van de voorstellingen met hem/haar op de foto! (Deze tegenprestatie is in te willigen in het Fulcotheater na een van de voorstellingen, vergeet dus geen kaartje te kopen!)

 • € 75 of meer
  Verstoppertje

  Ik wil dit project graag steunen en zou het leuk vinden als jullie mijn (bedrijfs-)naam verstoppen in het decor/in de kostuums als zoekplaatje voor de oplettende kijker. (Laat hiervoor je (bedrijfs-)naam achter als reactie bij je donatie)

 • € 100 of meer
  Roeptoeter

  Ik wil dit project graag steunen en zou het leuk vinden als jullie mijn (bedrijfs-)naam voorafgaand aan de voorstellingen noemen. (Laat hiervoor je (bedrijfs-)naam achter als reactie bij je donatie)

 • € 250 of meer
  Workshop dans of drama

  Ik wil dit project graag steunen en ontvang graag een workshop dans van Liesanne van Dongen of drama van André van Hest als tegenprestatie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021