Hoera!! Lotte & Jelle - Een baritonsaxofoon voor Lotte! is geslaagd!

Dankzij 70 donaties die samen € 2.505 opleverden voor Lotte & Jelle.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Een baritonsaxofoon voor Lotte!

Help je mij mee om een baritonsaxofoon aan te schaffen zodat ik meer concerten kan geven en mijn ambities...

Lotte & Jelle
Lotte & Jelle
Musicus

Ik ben saxofonist, dirigent en docent, in zowel jazz als klassieke muziek.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 300 of meer
  Mini-concert bij jou thuis!

  Een concert door duo Lotte & Eric van ruim 30 minuten bij jou thuis (of een locatie door jou geregeld). Voor een mooie muzikale belevenis hebben we een zeer grote voorkeur voor de aanwezigheid van een gestemde akoestische piano of vleugel. Excl. reiskosten a €0,19 per kilometer als het verder is dan 25 km. van Groningen.

 • € 15 of meer
  Eeuwige dank

  Dankjewel topper!

 • € 25 of meer
  Foto van mij en Bari

  Ontvang een afgedrukte foto van mij en mijn baritonsaxofoon met een persoonlijke tekst.

 • € 50 of meer
  Saxofoonles

  Altijd al eens willen weten hoe het is om op een saxofoon te spelen? Grijp je kans! Je krijgt een saxofoonles van 30 minuten bij mij thuis in Groningen. Als het nodig is, heb ik ook een saxofoon te leen.

 • € 75 of meer
  2 kaartjes voor een van mijn concerten

  Kom luisteren op één van mijn concerten! Keuze uit: //1.// ArtEZ/HKU Saxofoonorkest in Siddeburen op 24 april 2020 //2.// duo Lotte & Eric en (ovb) het Ommelander Saxofoonkwartet in Baflo op 3 mei 2020 //3.// Het eerste concert van het Noord Nederlands Saxofoonkwartet (ergens in 2020). //4.// Voorjaarsconcert Ommelander Saxofoonkwartet in Breeede op 19 april.

 • € 100 of meer
  2 kaartjes voor een van mijn concerten

  Kom luisteren op één van mijn concerten! Keuze uit: //1.// ArtEZ/HKU Saxofoonorkest in Siddeburen op 24 april 2020 //2.// duo Lotte & Eric en (ovb) het Ommelander Saxofoonkwartet in Baflo op 3 mei 2020 //3.// Het eerste concert van het Noord Nederlands Saxofoonkwartet (ergens in 2020).

 • € 200 of meer
  Sectierepetitie saxofoons

  Specifieke problemen met de saxsectie? Meer weten over je instrument of gewoon even gezellig een uurtje samenspelen? Ik kom 1,5 uur een repetitie doen met de saxofoonsectie van je orkest. Jullie mogen een stuk aandragen waar jullie op willen repeteren of ik neem zelf een stuk mee dat we kunnen instuderen. Ook leuk om uit te voeren op een concert van jouw orkest! Excl. reiskosten a €0,19 per kilometer als het verder is dan 25 km. van Groningen

 • € 500 of meer
  Huiskamerconcert op eigen locatie

  Een knus huiskamerconcert door duo Lotte & Eric (saxofoon en piano) van ca. 45 minuten bij jou thuis of een locatie door jou geregeld. Voor een mooie muzikale belevenis hebben we een zeer grote voorkeur voor de aanwezigheid van een gestemde akoestische piano of vleugel. Excl. reiskosten a €0,19 per kilometer als het verder is dan 25 km. van Groningen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021