Hoera!! Monique Branse - Informatiegids 'De Laatste Levensfase' is geslaagd!

Dankzij 60 donaties die samen € 3.177 opleverden voor Monique Branse.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Informatiegids 'De Laatste Levensfase'

Praten over je wensen en gedachten over de laatste levensfase is niet makkelijk of vanzelfsprekend. Wat n...

Monique Branse
Monique Branse
Creatieve duizendpoot

Stichting JouwLaatsteLevensfase denkt mee in deze moeilijke periode. Bij ons draait het om een waardevolle en liefdevolle levensfase.

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer
  De laatste levensfase, wat nu?

  2 informatiegidsen en 2 prints van de tekening 'tuintje in mijn hart'. 1 voor jouzelf en aan wie wil jij de andere gids schenken? In het pakket ontvang je een 5 tal ansichtkaarten om te laten weten dat je aan iemand denkt die een steuntje in de rug of aandacht verdient. Aandacht kost niet maar betekent veel. (inclusief verzendkosten)

 • € 20 of meer
  Ik wil de regie houden

  1 x Informatie gids, print van de kleurplaat. en inclusief verzending. Dank je wel voor je steun.

 • € 50 of meer
  Donatie pakket april & mei 2020

  5 informatie gidseen die jij kunt doneren aan en hospice, inloophuis of zorginstelling van jouw keuze. Inclusief verzending en vermelding van jouw donatie op de website van JouwLaatsteLevensfase. Super dat je meedoet. In overleg kijken we hoe de boeken te overhandigen. Graag nodig ik je uit voor een kop koffie of thee met iets lekkers om kennis te maken en je de gidsen te overhandigen. Super dat je meedoet.

 • € 65 of meer
  Voor de professional

  5 informatiegidsen inclusief verzending. Dank dat je de informatie gidsen wilt inzetten voor een waardevolle ondersteuning. Je moet wel inschrijven met je bedrijfsnaam en nummer KVK, Inclusief verzending en vermelding op de website JouwLaatsteLevensfase als donateur. In het najaar 2020 organiseert het platform een informatie middag. Je ontvangt hiervoor 2 deelname bewijzen (sprekers, een deskundige plein en tips/informatie hoe mooie herinneringen te maken en te koesteren). De bijeenkomsten zullen worden georganiseerd voor Noord, Midden en Zuid Nederland.

 • € 250 of meer
  Workshop/lezing 'De Laatste Levensfase

  Graag kom ik bij jullie dit jaar langs voor een workshop/lezing 'de laatste levensfase' op locatie. Maximum 20 deelnemers en voor iedereen neem ik een informatie gids mee. Heb je een bijeenkomst in 2020 in de planning? Of wil je een workshop? Ik denk graag mee voor een unieke invulling van jullie event.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022